Вярвам в първичната добронамереност на хората. Всеки от нас -

...
Вярвам в първичната добронамереност на хората. Всеки от нас -
Коментари Харесай

Вучев: Ще даде ли някога разединителят на нацията Румен Радев ясно предложение по какъвто и да е конкретен въпрос?

Вярвам в първичната доброжелателност на хората. Всеки от нас - било то десен, ляв, наследник, червен - желае всичко да се случва по-добре и с по-качествени резултати. Това заяви във "Фейсбук " общинският консултант в СОС от ГЕРБ/СДС и икономист Димитър Вучев.

"Намираме се в предизвикателни времена, които дават на всички политици историческия късмет да оказват помощ рецесията да бъде преодоляна допустимо най-леко.

Румен Радев: Мизерията не е избавление от вируса

Днес още веднъж се запитвам - ще даде ли в миналото Разединителят на нацията Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ясно предложение по какъвто и да е съответен въпрос? Дори ние, общо шест икономиста, успяхме да го създадем и предложихме 20 съответни ограничения за предпазване на българската стопанска система. Правилни, неверни - всеки може да реши от своята камбанария. Но съответни.

Вече повече от три години президентската институция може да бъде разказана с две думи - алабализъм и празнодумство. Прогнозата за идващите две години от мандата е "А, нека нещо да се промени, но едва ли ", написа още общинският консултант от ГЕРБ/СДС.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР