Вярвам в любовта, но мисля, че тази жена може да

...
Вярвам в любовта, но мисля, че тази жена може да
Коментари Харесай

Адвокат: Банковата служителка е била манипулирана

Вярвам в любовта, само че мисля, че тази жена може да бъде манипулирана и изнудвана. Това съобщи юрист Ивета Анадолска във връзка арестуваната банкова служителка Невена Йорданова, източила над 1 млн. лв. и изпращала средства на хипотетичен ухажор.
По думите на юриста обвиняването би трябвало да потвърди, че тя е изпращала пари на това лице. " Може да е част от скица, това си мисля аз и дори съм уверена в това. Може той да е пощенската кутия, а уредникът да е различен ", счита Анадолска.

Според психолога Ани Владимирова няма нищо ново под слънцето: " Това е ниша в престъпния контингент. Не е оригиналност някой да се възползва от самотни и нещастни хора. Много значимо е да знаем, че има една елементарна система, няма доста персонална информация за манипулатора, почва да се гради виртуален облик с доста музика и обич, почва да се интересува за обкръжението и след това стартира да се управлява жертвата, а най-после се заговаря за бъдещето, " ние ще създадем " и жертвата стартира да дава пари”.

„ Близките могат да познаят, че се случва сходно нещо, когато хората стартират да се трансформират. Когато са щастливи в мрежата и нещастни в действителността. Мога да съветвам хората да изведат оптимално бързо една сходна връзка в действителността и да споделят с околните си за нея ", сподели още тя.

Според данни от Министерство на вътрешните работи, обичаният на задържаната се представял като Мирослав Михайлов. Но същинското му е Сергей, който живеел пищно в монтанско село.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР