Вярвам, че високото ниво на подготовка ще даде на днешните

...
Вярвам, че високото ниво на подготовка ще даде на днешните
Коментари Харесай

Заместник-министър Момчил Неков: Студентите от Аграрния университет – Пловдив получават стабилна основа за бъдеща реализация

Вярвам, че високото равнище на подготовка ще даде на днешните студенти постоянна основа за бъдеща реализация в бранш „ Земеделие “.

Това съобщи заместник-министърът на земеделието Момчил Неков, който се включи в празника на Факултета по лозаро-градинарство на Аграрния университет – Пловдив.

Той уточни, че с помощта на ерудираните си преподаватели академичното звено е подготвило професионално хиляди студенти в региона на агрономията, огромна част от които сполучливо са се осъществили като отлични експерти.

„ Днес означаваме и празника на Трифон Зарезан. Почитан и обичан български празник, обвързван с първия икономически развой в годишния цикъл на обработка на лозата, който слага и началото на новата стопанска година “, съобщи заместник-министърът.

Той посочи, че виното е артикул, който е прочут в целия свят, само че характерностите на българските виновност ги отличават с районни белези и несравним усет.

„ Нека отбележим почтено празника Трифон Зарезан и покажем, че традициите са живи и до през днешния ден. Желая Ви здраве, положително въодушевление и да се радвате на плодовете на Вашия труд “, пожела заместник-министър Неков на участниците в празника.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР