Вярвам, че в неделя всеки ще упражни правото си на

...
Вярвам, че в неделя всеки ще упражни правото си на
Коментари Харесай

Портних: Варна трябва да продължи да се развива, а не да седи в аварийната лента

 Вярвам, че в неделя всеки ще упражни правото си на избор. Ще даде гласи си за модерното развиване на Варна. На едни избори спечелили би трябвало да са хората, а не партиите. Благодаря на хората за поддръжката, тя демонстрира какво развиване желаят варненци. Нашият главен конкурент е пасивността, по тази причина дано са дейни в неделя. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия претендентът за кмет на Варна, повдигнат от ГЕРБ, Иван Портних.

" Ние търсим поддръжката на всеки един варненец. Това е тематика, която касае всеки един от нас, която касае нашите деца. Варна би трябвало да продължи да се развива, а не да седи в спешната лента ", сподели той. " Трябва хората да отделят няколко минути от времето си и да отидат до урните, с цел да продължи града напред. Това е град на младите, град на нов индустриален профил, град на образованието. Обръщам се към младите - това е вашето бъдеще, не бъдете безразлични какво ще се случи с Варна ", сподели още Портних.

На въпрос дали се води почтена борба, той съобщи, че за жалост акцията не е минала в разискване на платформи. По думите му се работи към този момент в дребните улици, задачата им е всеки варненец да види смяната пред своя вход и блок.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР