Вярвам, че в една държава - и лично аз, и

...
Вярвам, че в една държава - и лично аз, и
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: БСП има вътрешнопартиен проблем

Вярвам, че в една страна - и персонално аз, и като цяло ГЕРБ, всяка политическа система, тя е като човешкото тяло, би трябвало да има устойчиво дясно и устойчиво ляво, като десния и левия крайник. И на страната й би трябвало да е стъпила на здрав ляв крайник, какъвто няма, както виждаме от случилото се в днешния ден. Така Лиляна Павлова от ГЕРБ разяснява в предаването "Беновска пита “ по "Канал 3 " днешния 49-ти конгрес на Българска социалистическа партия, на който водачът Корнелия Нинова отдръпна оставката си.

"Много ми е мъчно да съм анализатор, психолог на госпожа Нинова - този цирк, подигравка, това, което видяхме през днешния ден, е извънредно необичайно, бих го нарекла. Това си е вътрешнопартиен проблем на Българска социалистическа партия и не мисля, че би трябвало да им се бъркаме. Те сами се потапят. Но защото в тази страна би трябвало да имаме нормалност в политическия живот, не може да не ни тревожи, тъй като касае всички нас, участниците в политическия живот. Този политически водевил там, това, което се случи през днешния ден - не е изненадващо, цяла седмица се подгряваше, само че и се търсеше по какъв начин да се излезе от обстановката: депозирам оставка, само че оставам, и т. н.... ", добави Лиляна Павлова.

За раздорите в дребната коалиция "Обединени патриоти ", Лиляна Павлова означи: "Патриотите, в тази ситуация Вътрешна македонска революционна организация, получиха доста сериозен резултат на евроизборите. Смятам, че вътре в обединението нямаме причина да я скапваме. Винаги в едно семейство има кавги, има препирни, постоянно има разправии. Доброто, което се случва, е доста повече от проблемите. Това е моето чувство, те са нашите съдружни сътрудници, ние сме подготвени за разговор ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР