„Вярвам, че ще бъде свършено всичко необходимо, за да има

...
„Вярвам, че ще бъде свършено всичко необходимо, за да има
Коментари Харесай

Използва ли Нинова диалогът в БСП и защо лобитата в партията си контактуват чрез медиите

„ Вярвам, че ще бъде свършено всичко належащо, с цел да има доверие към институциите ", съобщи в утринния блок на Bulgaria ON AIR Красимир Янков от Българска социалистическа партия по отношение на убийството на Виктория Маринова в Русе.

Янков разяснява вотът на съмнение към кабинета на тематика опазване на здравето. По думите му, ситуацията в бранша е извънредно сериозно. Качеството на услугата става все по-лошо, съгласно него.

На въпрос не е ли необичайно, че се желае избор на съмнение поради оферти на държавното управление и поради искане на Михаил Миков, Янков отговори, че това не е по този начин.

Относно има ли напрежение против Корнелия Нинова и вестник „ Дума “, социалистът съобщи, че има в действителност видни публицисти от аления ежедневник, които показват позиция.

„ В Българска социалистическа партия, даже и да има предпочитание, не може да се стигне до еднолично ръководство и това е апелът към управлението – да се чува и инакомислещия “, сподели Янков.

На въпрос отклонява ли се Нинова от иделогията, залегната в Българска социалистическа партия, социалистът отговори, че Нинова не употребява силата на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР