Вярвам, че прояви като днешната са прекрасна възможност да укрепим

...
Вярвам, че прояви като днешната са прекрасна възможност да укрепим
Коментари Харесай

От февруари България ще има туристически аташе в Турция

Вярвам, че прояви като днешната са прелестна опция да укрепим другарските връзки сред нашите нации, в това число в региона на туризма - един от най-важните браншове за българската стопанска система. Това съобщи министърът на туризма доктор Илин Димитров на откриването на Международния бизнес и капиталов конгрес в Истанбул, проведен от Българската организация за вложения (БАИ), предава Българска телеграфна агенция.

Турция е предпочитан наш сътрудник в бранша и смисъла на двустранните ни връзки ще става все по-осезаемо на фона на настоящите провокации, сподели Димитров, като добави, че в последните години е имало доста ползотворни събития, на които са били построени пълноценни контакти и са били разисквани голям брой забавни оферти.

Предстои ни да проведем 4-а сесия на смесения българо-турски Комитет по туризъм още веднъж в Истанбул след 2 седмици. Турция е в челната тройка на туристопотока на страната ни в последните години. Тази статистика ясно демонстрира, че пазарът има доста сериозна динамичност, само че е значимо да се регистрира, че към момента съществува сериозен капацитет за развиване, сподели Димитров.

Той заяви, че от февруари България ще има туристически аташе в Турция.

Димитров благодари на дипломат Ангел Чолаков за неговата персонална отдаденост и старания, които поставя за популяризирането на България като туристическа дестинация на турския пазар.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР