Вярвам, че предстоящата среща между президента Тръмп и министър-председателя Бойко

...
Вярвам, че предстоящата среща между президента Тръмп и министър-председателя Бойко
Коментари Харесай

Важно! Посланикът на САЩ обяви основните теми на срещата Тръмп - Борисов

Вярвам, че идната среща сред президента Тръмп и министър-председателя Бойко Борисов ще е позитивна и плодотворна. Самата среща съставлява опция водачите ни и страните ни да се опознаят, и да преминат на идващото равнище във взаимоотношенията ни. Това съобщи за идната аудиенция на премиера Борисов в Съединени американски щати и срещата му с президента Тръмп на 25 ноември посланикът на Съединените щати в България Херо Мустафа на бизнес закуска.

Борисов ще изненада Тръмп с неповторим подарък, към този момент го майсторят в...


"Предполагам, че президентът Тръмп и министър-председателят Бойко Борисов ще приказват за сигурността, за вложенията, за върховенството на закона и за сигурността на енергийните доставки.

Трябва да се възползваме от сегашния стадий от партньорството сред Съединени американски щати и България. Стремим се да работим дружно за една по-успешна и по-стабилна България ", съобщи тя.

"Как виждам идващите 3 години? Нека изградим България като един същински енергиен хъб, един деятелен газов пазар в района, по този начин, че страната да не зависи единствено от един снабдител ", уточни Херо Мустафа.

По думите й задачата на американската страна е "да дадем опция втечненият природен газ да се трансформира в действителност в района ".

"САЩ ще изпратят екип от механически специалисти, с цел да прегледат опциите за нуклеарния енергиен бранш в България, като посетят Белене и Козлодуй ", разкри американският дипломат.

Соломон Паси: Ако продадем Белене на Тръмп, той може да ни подари F-35 ВИДЕО

"България има сериозен капацитет да се трансформира във значим член на районни, само че и на международни институции. България би трябвало да направи съществени стъпки напред във върховенството на закона и битката против корупцията.

След 3 години България може да се е трансформирала в най-привлекателен сътрудник ", счита Херо Мустафа, представена от Канал 3.

"Защо съм подобен оптимист? Виждате, че са налице цялостен набор факторите - има политическа воля, има народ, подготвен да прави крачки напред, с цел да обезпечи качествено възстановяване на стандартите на живот, имаме район, който търси българската лидерска позиция, също така имаме сега макроикономическа непоклатимост, който разрешава стопански напредък ", пожела американският дипломат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР