Вярвам, че мога да постигне сделка за Брекзит, която парламентът

...
Вярвам, че мога да постигне сделка за Брекзит, която парламентът
Коментари Харесай

Мей: Вярвам, че мога да постигна сделка за Брекзит, която парламентът да подкрепи

Вярвам, че мога да реализира договорка за Брекзит, която Народното събрание да поддържа, с цел да може Англия да напусне Европейски Съюз на 29 март, съобщи английският министър председател Тереза Мей.

В Камарата на общините, където осведоми депутатите за полемиките с Европейски Съюз, Мей още веднъж сподели, че не счита, че митнически съюз, какъвто е препоръчан от опозиционната Лейбъристка партия, е път към гарантиране на споразумени е, съобщи Ройтерс.

" Преговорите са в решителна фаза и в този момент всички тррябва да сдържаме нервите си, с цел да реализираме измененията, за които Камарата упорства и да осъществяваме Брекзит в планувания период ", сподели Мей.



" Като получим измененията, от които имаме потребност за " защитния механизъм ", като защитим правата на служащите и околната среда и повишим ролята на Народното събрание в идната фаза от договарянията, имам вяра, че можем да реализираме договорка, която Камарата ще поддържа ".

Мей сподели още пред депутатите, че " се нуждае от време ", с цел да разиска с Европейски Съюз измененията в съглашението за Брекзит, подписано с Брюксел, тъй че да удовлетворява английските депутати, съобщи Франс прес.-->

Мей посочи, че желае депутатите от всички политически сили да поддържат договорката , която тя в този момент се пробва да реализира, като се стимулира с потребността от одобрение на още закони, които да приготвят излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз.

" Всъщност, съгласно мен, е в полза на този парламент и в полза на одобряването на закони, да има безапелационен избор от цялата камара ", сподели Мей пред Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР