Вярвам, че феновете ще бъдат на високо ниво. Надявам се

...
Вярвам, че феновете ще бъдат на високо ниво. Надявам се
Коментари Харесай

Треньорът на "ЦСКА-София": Дано да сме на нивото на феновете

" Вярвам, че почитателите ще бъдат на високо равнище. Надявам се и ние да бъдем на тяхното равнище, и да ги зарадваме с победа ". Това разгласи треньорът на " ЦСКА-София " Стамен Белчев преди утрешния мач против " Клуж "  от група А на Лига Европа. Двубоят е от 19:55 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава по Българска национална телевизия 1. Очакванията са плануваните за мача 12 000 места да бъдат напълно заети. Главен рефер ще е Халил Мелер от Турция.

Белчев разкри и част от тактиката си за на следващия ден: " Искаме още в първите две минути да вкараме два гола, само че от време на време не се получава. Няма да приемем играта в личната половина. Ще пресираме високо съперника. Ако можем, несъмнено. Оттам нататък какво ще се случи на терена, не мога да кажа. Футболистите ще вземат решение на момента в другите обстановки. Готвим се за метода по който мислим, че ще играят. С неспокойствие чакаме мачовете, само че не би трябвало да има напрежение измежду футболистите. Трябва да играем умерено и със самочувствие. Да покажем една игра, както от мачовете с " БАТЕ Борисов " и " Базел ". Като споделям, че не би трябвало да има напрежение, не значи, че би трябвало да излезем отпуснати. За нас всяка точка е значима и може да се окаже решаваща за крайното класиране. Ще се борим за всяка точка от първата до последната минута. Ще се опитаме да се възползваме от нашите мощни страни и да използваме техните слаби. Шансовете са 50:50 ".

Капитанът Петър Занев пък съобщи, че отборът на " ЦСКА-София " играе доста сполучливо този сезон в Лига Европа и това му дава вяра за победа на следващия ден против " Клуж ". " На мен доста ми хареса по какъв начин тимът се показа в Европа - с тази тактическа дисциплинираност. Затова имам вяра, че ще се поздравим с победа. Изходът на дуела зависи от това по какъв начин ще влезем в мача. Важното е да осъществяваме ситуацииите си и да не допуснем леки голове. Ако запазим централизация, ще имаме триумф. Ние имаме шансове и благоприятни условия да излезем от групата. Пропуснах много време, 4 седмици не бях упражнявал и несъмнено има какво да навксвам. Чувствам се по-добре след мача, който изиграх против " Берое " и съм окуражен да оказвам помощ на тима ", сподели още 35-годишният бранител. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР