Вярвам, че е очевидно какво привлича мъжете, но какво ги

...
Вярвам, че е очевидно какво привлича мъжете, но какво ги
Коментари Харесай

Мислите, че е очевидно какво привлича мъжете… Но какво ги кара да полудяват?

Вярвам, че е явно какво притегля мъжете, само че какво ги кара да полудяват?
Всички мъже желаят да открият една дамата, която има тези 17 убийствени качества: Списък на 17 неща, по които мъжете полудяват и считат за доста привлекателни при жените 1. Спокойствие
Като цяло " Кралиците на драмата " естествено са дами.
Нещо повече, характеризирането на този вид жена допуска доста злословия, непотребни полемики и драматизиране в нейния и твоя живот.
Мъжете са привлечени от дамата, която е спокойна и не драматизира.
2. Чистота
Атрактивността е повече от грим и прическа.

Мъжете споделят мнение, че избират дами, които имат чиста коса и хидратирана кожа, и са доста по-примамливи от лице, безупречно обгърнато в козметиката.
3. Интелект
Моят братовчед един път излезе с доста красива дама. Те просто излязоха един път, а по-късно той изцяло загуби интерес.

Попитах го какво се е случило и той ми сподели, че не може да се среща с някой, който не знае името на настоящия вицепрезидент на страната. Може да звучи прекомерно, само че сигурно не е по този начин.

Атрактивната жена демонстрира разсъдък и знания.
4. Грижа
Инстинктивно, мъжете и дамите са привлечени от хора, които биха могли да им извърнат особено внимание и грижа. Повечето дами са родени с течи черти, само че малко от тях го демонстрират.
5. Оригиналност
За тази обстановка оригиналността не е способността на дамата да направи лична марка или да създава гердани. По-скоро способността й да се свързва с живота по различен и енергизиращ се метод е типът въображение, което мъжете търсят.
6. Дисциплина
Да имаш дете към този момент е сложна работа. Това обаче е доста по-трудно, с липса на дисциплинираност и организация.

Мъжете търсят жена, която ще поддържа стандартите на фамилията и ще спомогне за подсилване на положителното образование на децата си.
7. Лоялност
Никой човек на земята не би трябвало да бъде продаден. В момента, когато мъж среща жена, той се взира в метода, по който тя работи и гледа на околните си.

При опцията тя да приказва неефективно или неточно за нейните приятелки или да им разкрие, че е подготвена да ги пренебрегне, с цел да прекара време с него, може да е сигурна - тя към този момент не е подобаваща за него.
8. Приятелско отношение
Особено доста мъжете ги притегля точно това качество. Когато тя подхожда към всички с почитание и внимание. Нищо не е по-очарователно от скромността и способността да се отнасяме към всички с сходно равнище на почитание.
9. Искреност
В днешната действителност е мъчно да си откровен, само че откровеният и прям мъж търси жена, която е същинска и откровена. Това е “трудно” качество, само че значително е привлекателно.
10. Зрялост
Зрелостта няма нищо общо с възрастта на индивида. Психичната и прочувствена зрялост е едно качество, което всички мъже търсят тъй като не им се занимава с девойки.
11. Оптимизъм
Нищо не е по-привлекателно от мъж, който има опцията да види чашата на половина цялостна, а не на половина празна.
12. Точност
Повечето мъже знаят, че множеството от дамите се нуждаят от повече време, с цел да се подготвят за излизане, само че една дама, която е надеждна, демонстрира, че почита времето на всеки различен човек.
13. Да имаш способността да се отказваш
Добре е да се борите за това, от което се нуждаете в всекидневието си, с изключение на знанието да е в способността ни да знаем по кое време е идеална опция да се откажем от това, което не можем да имаме.
14. Романтика
Има доста смисъл, в това че и мъжете и дамите търсят сътрудник, който е не по-малко от малко сантиментален. Хубаво е да се почувствате, че това начало ще бъде надеждно в светлината на обстоятелството, че вашият сътрудник е някой, който обича да донесе цветя в къщи и възнамерява сантиментални екскурзии.
15. Уважение
Уважението към него и другите е комерсиална марка, която всички мъже намират за привлекателна.
16. Състрадателна
Не е изключително мъчно да се сблъскате с наклонността да се нуждаете или да поискате. Докато се фокусираме върху някой, ние не обръщаме внимание на другите.

Състрадателна дама е нещо, което всички мъже търсят.
17. Любов
Никой не би трябвало да се вижда с някой, който не усеща обич.

Споделете в мненията по-долу би трябвало ли да се прибавят още качества. И дали тези качества и за привличането при дамите
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР