Вярвам, че авторите на вицове са много специални хора -

...
Вярвам, че авторите на вицове са много специални хора -
Коментари Харесай

Водната пръскачка - оръжие в ръцете на световния тероризъм!

Вярвам, че създателите на вицове са доста специфични хора - обичат да разсмиват останалите и постоянно остават изцяло анонимни. Не съм подозирал обаче, че в спецпрокуратурата работят майстори на този род. Например като завеждащият отдел "Антитероризъм " в институцията Евгения Станкова. Днес тя сътвори същински шедьовър във вицотворчеството и може дори да го записва на името си по всички условия на закона за авторското право.

По мотив на следствието против белия хакер Кристиян Бойков, против директния му началник Георги Янков и против притежателя на компанията за киберсигурност "Тад Груп " Иван Тодоров прокурор Станкова изнесе някои детайлности. Обвинените в втълпяване на ужас и боязън измежду популацията, и затова виновни за тероризъм, са имали "...желание, вероятно, при прекосяването на коли на президента или возещи посетители на нашето Народно заседание, вероятно да бъде задействана системата за поливане на градинките пред Народното събрание, с което да сътвори усложнение в напредването им. Такава неустойчивост води след себе си и неустойчивост на цялата политическа система ", съобщи на брифинг прокурор Станкова.

Изобщо няма да обсъждаме по какъв начин спецпрокуратурата ще потвърждава незаконен план в упоменатото предпочитание. Нито хипотетичността на цялата обстановка, разказана от наблюдаващия прокурор, въпреки че тематиката е почтена за семинар в Многопрофилната болница за интензивно лекуване по неврология и психиатрия "Свети Наум ".

Освен че е прекрасен анекдот, описаното по този гръмък метод "желание " за посягане против сървъра на "Поливни системи " е и забележителен принос в разкриването на богатия боеприпас на международния тероризъм. Досега бяхме слушали за газови, за бомбени офанзиви, за набези с огнестрелно оръжие, с отрова, с хладно оръжие, с камиони...Но че е допустимо с водни пръскачки да се всее ужас и боязън - изобщо не сме подозирали!

Бин Ладен несъмнено напряко се обръща в гроба! Що самолети и хора размаза в Световния търговски център, с цел да смрази Съединени американски щати и света, а то какъв брой елементарно било - да пусне няколко пръскачки и да опръска до смут всички значими посетители на Ню Йорк и на държавното управление даже. А и надалеч по-евтино - дори нямаше да му се наложи да заплаща водата...

Ама от кое място Бин Ладен да знае, че нейде в недрата на спецпрокуратурата се крият такива титани на мисълта, способни да видят опасността там, където другите виждат най-обикновена поливна система!

И до момента сме гледали с съмнение към водните пръскачки по паркове и градинки поради допустимо посягане, примерно върху тоалета ни. Но от през днешния ден би трябвало да си отваряме очите на четири, както ни учи прокурор Станкова, тъй като има и по-страшно. Въобще постанова се да станем бдителни и безмилостно да разобличаваме врага. Дори когато сме изправени пред дулото на градинското пръскало.

Защото през днешния ден може да е то, само че на следващия ден - о, смут - цялостен аква-парк!

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР