Вярвам, че 2018 г., в която отбелязваме 140 години от

...
Вярвам, че 2018 г., в която отбелязваме 140 години от
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Чуе Думите На Президента Румен Радев! Край, България Обръща Нова Страница! Държавният Глава Приключва С

Вярвам, че 2018 година, в която означаваме 140 години от Освобождението на България, е опция да изведем българо-руските връзки от ледената ера, в която ги заварих “, съобщи президентът пред събралите се публицисти.

Той регистрира, че мандатът му стартира с образуване на служебно държавно управление. По думите му кабинетът на „ Герджиков “ е извършил безупречно главната си задача. И изреди неговите заслуги - подписан бе Национален рамков контракт в опазването на здравето, държавното управление събра десетки милиони просрочени вземания, бе спряна процедурата по концесиониране на Летище „ София “, анулира се наредбата за интеграция на чужденци. Редовното държавно управление обаче побърза да я възобнови, акцентира президентът.

" След извършени съвещания с всички парламентарно показани политически сили, връчих мандат на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Обнародвах 86 закона, като на 5 от тях постанових несъгласие. Упражних това пълномощие в полза на български жители. 4 от ветата бяха преодолени, при две вета са реализирани резултати – при закона за концесиите и при закона за бюджета на НЗОК за 2018 година анулацията на мораториума запази живота на голям брой тежко заболели. Сезирах Конституционния съд по отношение на СЕТА “, посочи още Радев.

По думите му българската външна политика би трябвало да се образува у нас и да се отстоява на открито, а не противоположното.

(Очаквайте подробности)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР