Вярно е, че повечето холивудски майки глезят до безкрай наследниците

...
Вярно е, че повечето холивудски майки глезят до безкрай наследниците
Коментари Харесай

5 звездни майки, които учат децата си на скромност

Вярно е, че множеството холивудски майки глезят до безспир наследниците си. Но за благополучие даже и в тази промишленост се срещат родителите с високи морални полезности, които държат да възпитат скромни и работливи деца, без да им сервират целия свят на златен поднос. Ето няколко образеца:

Кристина Апългейт

Кристина Апългейт прекара огромна част от живота си под светлината на прожекторите. Т я взе участие в известни телевизионни сериали и запаметяващи се филми, само че не разрешава това да повлияе на „ родителския” й жанр. Много държи щерка й, Сейди, да порасне колкото е допустимо по-нормално. Актрисата интензивно я крие от медийното пространство и не й купува скъпи неща, които дребната към момента не може да оцени.



Кристен Бел

Кристен Бел и Дакс Шепърд бързо се трансфораха в една от най-популярните двойки в Холивуд. За разлика от множеството звезди, те имаха напълно елементарна женитба (подпис в съда) и това им е коствало 140 $. Учат децата си какъв брой е значимо да бъдат спестовни и да не пилеят средства. Кристен в никакъв случай не се е срамувала да признае, че пазари хранителни артикули с талони за отстъпка, а облеклата й са от разпродажби. Освен това, в никакъв случай не е продавала персонални фотоси на папараци.



Сара Джесика Паркър

Любимата ни Кари Брадшоу е имала неприятно детство с доста ограничения. Това я кара да продължава да живее елементарен и доста непретенциозен метод на живот. Нейният брачен партньор, Матю Бродерик, има сходен метод на мислене. За нея е значимо децата й да се научат да ценят дребните неща и да имат здрава ценностна система. В свое изявление през 2008 година тя означи, че в никакъв случай не купува на сина си нови облекла, а постоянно износва към този момент омалелите одежди на братовчедите си.



Сара Мишел Гелър

Сара Мишел Гелър и Фреди Принс Джуниър могат да си разрешат да купят съвсем всичко, което желаят. Въпреки това, те избират да живеят като елементарните хора. Не вървят на разточителни шопинг лечения и не купонясват по цяла нощ. Учат децата си, че в случай че желаят нещо, би трябвало да си спестят от джобните.



Мила Кунис

Мила Кунис и Аштън Кътчър може да са богати и световноизвестни, само че това не значи, че децата им са. Както Кунис, по този начин и Кътчър са израснали в небогати емигрантски фамилии, по тази причина е значимо за тях да отглеждат децата си със мощни полезности. Двете им хлапета живеят доста непретенциозно и нямат никаква визия, че родителите им са богати. Това е по този начин, тъй като двамата артисти настойчиво споделят на децата си, че са небогати. Красивата брюнетка шеговито изяснява, че „ Мама и тати могат да имат 1 $, само че ти си безпаричен, нямаш нищичко.”



Редактор: Елица Христова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР