Вярно е, че дадох положителен тест за коронавирус, но се

...
Вярно е, че дадох положителен тест за коронавирус, но се
Коментари Харесай

Заразеният с COVID-19 национален треньор каза за вируса

Вярно е, че дадох позитивен тест за ковид, само че се усещам чудесно, съобщи пред Gong.bg селекционерът на младежкия народен тим по футбол Александър Димитров.

" От през вчерашния ден телефонът ми не стопира да звъни. Затова желая да успокоя всички другари и познати, с които към момента не съм се чул - добре съм, усещам се чудесно, нямам никакви признаци на вируса. Правих всички вероятни проучвания - гърло, бял дроб и няма нищо притеснително ", изясни Димитров.

Той решил да се подложи на тест, тъй като вдигнал температура, а му предстояло да води на практика занимания на курсистите за лиценз " А " в Треньорската школа съм БФС.

" Винаги съм бил виновен човек - към себе си и към близките. Затова и отидох да направя теста, никой не ме е карал. Нямам визия по какъв начин съм се заразил ", добави треньорът.

Той към този момент е под карантина, която ще продължи 14 дни. Бившият футболист живее в къща и това му дава опция да се изолира от брачната половинка и детето си.

" Ще съблюдавам прецизно карантината, тъй като мога да предам вируса на доста хора. Вече започнаха съвсем всички шампионати в Европа, тъй че няма да бактисвам - ще се отдам на обичаното ми занятие да виждам мачове ", сподели още Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР