Вярна, смела, предана... На 27 март, вдъхновената от древната китайска

...
Вярна, смела, предана... На 27 март, вдъхновената от древната китайска
Коментари Харесай

Легендата за момичето воин оживява в новия впечатляващ трейлър на игралната адаптация на „Мулан“

Вярна, смела, предана... На 27 март, въодушевената от античната китайска поема „ Баладата за Мулан “, емблематична анимационна приказка на Дисни Мулан оживява на огромен екран в зашеметяваща игрална версия. Приказката за момичето, което с цел да отбрани достойнството на фамилията и народа си, заблуждава всички, че е мъж и самоотвержено влиза в борба със завоевателите на Китай, трансформирайки се в именит боец, пленява вниманието и въображението по едно и също време със своята интимна човешка история и впечатляващ, обилен и героичен обсег.

Новият замайващ, още по-емоционален и хубав филмов откъс на Мулан предлага вълнуващ взор към всичко, което феновете могат да чакат от кино лентата – грабваща приказна история, вълнуваща ера и просвета, страхотни резултати и под напрежение екшън. Но най-много филмовият откъс разкрива една изключителна героиня и нейната промяна, която ще въодушеви дребни и огромни.

Няма подозрение, че ни чака нещо доста особено и шеметното премеждие, на което ще ни води Мулан, ще бъде в действителност неповторимо! Когато Китай е атакуван от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава декрет, че по един мъж от всяко семейство би трябвало да служи в армията и да пази страната си.

В фамилията на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ татко, който в миналото е бил почитан боец, само че в този момент е прекомерно безсилен и не би оживял в още една борба. За да освободи татко си от дълга му към родината и императора, Мулан взема решение да се престори на мъж и отпътува вместо него да се приготви за идния конфликт с Хан и страховитата магьосница, която го съпътства. Ако някой разбере тайната на Мулан, наказването ще бъде прекомерно сурово, само че едвам откакто разкрие същинската си същина, тя би могла да доближи цялостния си капацитет и да се трансформира в легенда! В актьорския състав на Мулан се включват Лиу Ифей (Забраненото кралство, Имало едно време) като Мулан, Джет Ли (Герой, Непобедимите) като императора, Дони Йен (Rogue One: История от Междузвездни войни) като командира Тунг, Джейсън Скот Лий (Тигър и Дракон) в ролята на Бори Хан, Гонг Лий (Проклятието на златното цвете) като вещицата и други

Режисьор на кино лентата е Ники Каро (Whale Rider), а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър, Елизабет Мартин и Лорън Хайнек. Мулан оживява на 27 март в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР