Вярна на стила си да събира много хора, Наталия Кобилкина

...
Вярна на стила си да събира много хора, Наталия Кобилкина
Коментари Харесай

Бременната Кобилкина празнува рожден ден с 500 гости

Вярна на стила си да събира доста хора, Наталия Кобилкина не му изневери даже на персонален празник като рождения й ден и бременна в края на шестия месец. Тя провежда празненство в Planet Club, на което предложения всички нейни другари и клиенти. Близо 500 посетители освен от цяла България, а и от разнообразни точки на света пристигнаха да я поздравят и да насочат благопожелания.
От скоро Наталия предлага нова форма на образование, която тя сама е създала – маратони по вайбър.



По този метод дистанцията не може да бъде спънка сред нея и клиентите й. Голяма част от миналите до момента курса пропътуваха стотици киломентри, с цел да уважат празненството и да споделят по какъв начин връзката с Кобилкина е трансформирала живота им. От Англия, Швейцария и Германия пък дойдоха възпитаници на рожденичката, минали сполучливо образование в нейната Академия за треньори и практикуващи в този момент в своите страни.


Специално от Русия пристигна една от най-хубавите психотерапевтки от школата на Лариса Ренар – Анна Нуржан. Тя организира семинар у нас през уикенда и беше определила датите за него по този начин, че да може да участва на рождения ден на своята другарка и колежка. Кобилкина признава, че е съумяла да забременее точно с помощта на помощта на Нуржан.
За своя празник рожденичката беше избрала дълга алена рокля, с която изглеждаше неотразимо. Присъствието на обичания й мъж Такис пък даваше оня искра на очите й, който има единствено влюбената и обичана жена. И въпреки най-щастливото събитие за двамата да наближава, терминът на Наталия е на 1 март, тя не счита да си дава отмора от работата. На 25 декември започва маратонът й за обич, а на 1 януари – маратонът за пари.


„ Аз съм прекомерно дейна натура и не мога да почивам. Чувствам се пълноценна, когато правя доста неща по едно и също време. Пожелавам си да се оправям по този начин сполучливо и когато бебето се появи “ – показа Кобилкина от сцената и не пропусна да даде няколко съвета и практики за благополучие на своите посетители, както и да изпрати всеки един от тях с подарък от Pulse Fitness и Goto.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР