Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 26 ноември - Избягвайте финансовите спекулации!

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 26 ноември - Избягвайте финансовите спекулации!

В днешния четвъртък ще проявявате по-голяма непоносимост и безкомпромисност към протичащото се към вас. Ще се увеличи желанието ви да критикувате.

Овните ще са дръзки и ще поемат по-големи опасности. Те ще имат мощна воля, креативен качества и ще проявят гений в ръководството.

Хубав ден за тези, които възнамеряват или стартират пътешестване.

На доста от вас може да ви се наложи да се справяте с морални спорове.

Козирозите и Овните ще работят по-усърдно от другите, с цел да потвърдят себе си и да се утвърдят.

Телците е добре да овладяват своите прояви, а също и депресивните си положения. Те може да се усещат недоволни и да гледат обратно в предишното, с цел да търсят аргументите за възможните компликации.

Положителни промени в кариерата може да настъпят при представителите на зодия Рак . При тях може да има нови партньорства, както и спънки и забавяния при водене на договаряния и подписване на контракти.

Възможно е Овните да имат недоразумение с началници и висшестоящи.

Везните може да се скарат с сътрудник или да работят много прочувствено. Добре е да овладеят страстите си, в случай че водят значими диалози и договаряния.

Хубав ден за хората, занимаващи се със спорт и изкуство, изключително в случай че те са представители на зодия Лъв и Стрелец .

За Близнаците този ден е прекрасен за работа по всякакви европейски стратегии и планове, а също и за наемане на личен състав и служащи.

За Рибите е удобно време да се срещат с началници. Техният труд може да бъде видян и те да получат похвали и покачване.

Девите , които се занимават с финанси, ръководство на пари, с бизнес, обвързван с окултни практики, със строителство, с недвижими парцели и със земеделие, ще имат триумф.

Козирозите ще се усещат добре вкъщи. Те може да се занимават с оформяне на пространствата, в които работят от у дома.

Много хора може да се усещат самотни и изпълнени с натоварващи ги страсти. Някои ще се усещат отхвърлени и ще търсят трагични решения на проблемите си. Трябва обаче да проявявате повече приемливост и да избягвате крайности и в мислите си, и в държанието си.

От 9.20 часа до 10.00 часа , както и от 14.00 часа до 14.40 часа е удобно време за всевъзможни нови инициативи и интензивности, свързани с бизнеса.

Ако ще уреждате неща, свързани с осъществяване на задания в банки, съдилища и държавни администрации, подобаващите часове за това са от 12.00 часа до 12.40 часа и от 16.40 часа до 17.20 часа .

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР