Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 28 октомври – Риск от поява на компрометираща информация

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 28 октомври – Риск от поява на компрометираща информация.

Ден на Меркурий, който е назадничав и се върна в знака Везни, където ще остане до 10 ноември. След това минава още веднъж в Скорпион.

Докато Меркурий е назадничав, не е добре да купувате техника и коли, както и да ги ремонтирате. Пътуванията на къси дистанции ще се реализират с огромни компликации. По време на назадничавост на планетата и записването на курсове, и започването на ново образование, също не би било изключително елементарно.

Подходящ ден за работа с документи, както и за всяка преписка. Добро време за тези, които се занимават с печатни творби, книги и вестници, а също и за учители и преподаватели. Срядата е прекрасен ден за започване на нова книга или за нов бизнес, обвързван с търговия, превоз, импорт и експорт на артикули. Но изберете тази сряда, в която планетата е в право придвижване.

В този ден може да излезе нескрито информация, обвързвана с несправедливости, неистини, подмолни дейности, осъществени както на макрониво – от страна на държавни управления, по този начин и на микрониво - от страна на сътрудниците в персоналните и бизнес връзките ви. Това може да унищожи някои партньорства. Това би засегнало изключително Девите и Везните .

Добър ден за психолози, дипломати, съдии, както и за лечители, болногледачи и хора, които се занимават с хора в неравностойно състояние.

Везните ще имат триумф във всевъзможни финансови интервенции, ще имат шанс и елементарно ще реализират триумф във всяка сфера от живота си. Козирозите може да подхващат стъпки за промени в бизнеса си или да стартират нов. Водолеите може да чакат покачване и по-добри взаимоотношения с началниците си.

Рибите и Овните ще са много прочувствени през този ден и това ще им пречи да вземат бързи, постоянни и точни решения.

На този ден Венера влиза в знака Везни , където тя е на престол и е доста мощна, с мощно позитивно влияние. Тези, които се занимават с изкуство, право или упражняват свободна специалност, ще усетят, че ще стартира да им върви много повече.

Овните ще имат опция да подписват сполучливи контракти и да водят договаряния, които ще се развиват удобно за тях.

Най-хубавият час в срядата ще е от 10.25 часа до 11.15 часа , тъй като този интервал ще се ръководи от Слънцето и ще е подобаващ за всевъзможни действия и предприятия.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР