Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Понеделник, 28 септември - Прекрасен ден за тези, които се занимават компютри, нови технологии и машини

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 28 септември - Прекрасен ден за тези, които се занимават компютри, нови технологии и машини.

Сутринта от 7.23 часа до 8.23 часа - удобно време за тези, които се занимават с нови технологии, компютри, машини. Сега е добър интервал за разрастващите бизнес, обвързван с огромни групи от хора, които печелят от известност, или които се занимават с петролни артикули, акцизни артикули, санаториуми. Представителите на Водолей да внимават с финансовите си средства, тъй като могат да ги изгубят поради измами и самозаблуди.

От 8.23 часа до 9.23 часа – този час е добър за тези, чийто бизнес е обвързван с деца, казина, спекулативни интервенции, които разчитат на шанса и на риска, а също и за тези, които се занимават със спорт. Благоприятен интервал и за предприемане на промени в партньорските връзки. Тези, които работят по европейски стратегии и планове, в този час могат да реализират триумфи. Благоприятен час за Скорпионите и Лъвовете , само че да внимават, тъй като е допустимо да ги чакат изненади от страна на сътрудниците им, които да провокират разногласия и кавги.

От 9.23 часа до 10.23 часа – удобно време за представителите на Везни , които в този момент може да подхващат нови инициативи в бизнеса, може да наемат нови служащи и чиновници. В партньорските връзки може да има несъгласия, разногласия. Този час е прекрасен за тези, чийто бизнес е обвързван с превоз, търговия, връзки, пътувания. Представителите на Водолей могат да вършат промени в бизнеса.

От 10.23 часа до 11.23 часа – хубаво време за тези, които работят в банки, съдилища, държавна администрация, а също и за тези, които са счетоводители и ръководят непознати пари. Сега може да уреждате неща, свързани с общи финансови капитали – ваши и на сътрудниците ви. Този час е удобен за застраховки, заеми, заеми. Ако предприемате пътувания, имайте поради, че те ще са свързани със закъснения, компликации и спънки. Този интервал не е от най-подходящите за реклама и маркетинг.

От 11.23 часа до 12.23 часа Лъвовете ще имат триумфи, в случай че в този интервал тръгнат на път. Това време е удобно за пазаруване или ремонт на техника и коли, за започване на бизнес с транспортни услуги, връзки и печатни творби. Часът е прекрасен за хората на изкуството, за спортистите, за изработващите и продаващите красиви и скъпи бижута и декорации. Този интервал ще е сполучлив и за хората, организиращи празнични прояви.

От 12.23 часа до 13.23 часа – време, удобно за строителство и за слагане основите на здания. Хубав интервал за взимане на политически решения, въпреки и те да са сложни и изискващи изключително внимание при реализирането им. В този интервал хората, които ръководят огромни компании и предприятия, ще имат триумфи в начинанията си. Но е добре да са деликатни за недвижимата си благосъстоятелност. Хубав интервал за водене на договаряния и сключване на контракти.

От 13.23 часа до 14.23 часа – удобно време за всевъзможен тип действия. Хубав час за диалози с началници и висшестоящи. Добро време за начало на нов бизнес и неговото рекламиране. Хубав час за тези, които се занимават с право, изкуство и чийто бизнес е в партньорство с други хора. Часът е мощен за златари, бижутери, спортисти, хора на изкуството. Успехи ще имат и хората, които се занимават със спекулативни интервенции и с действия, при които се изисква шанс и са свързани с риск.

От 14.23 часа до 15.23 часа – в този интервал може да се заемете с всевъзможен тип активност, обвързвана с обгрижване. Ако работата ви е обвързвана с обезпечаване на помощ и грижи за заболели и деца, то в този момент е времето да вземете важи решения, свързани с нея. Хубав час за тези, които се занимават с компютри, нови технологии и обществена активност, засягаща огромни групи от хора. Благоприятно време приятелите да окажат помощ на бизнеса ви, както и около работата да си създадете нови другарства и контакти.

От 15.23 часа до 16.23 часа – уместно време за значими решения при действия, изискващи храброст, борбеност, самодейност. Хора, които са военни и на високи позиции, в този момент могат да вземат значими решения, изключително засягащи личния състав и подчинените им. Подходящо време представителите на зодия Дева да наемат служащи и да решат значими въпроси, свързани с работата им. Представителите на Рак да внимават в връзките си с началниците. Козирозите да бъдат търпеливи, тъй като в активността им могат да зародят трудности.

От 16.23 часа до 17.23 часа – хубаво време за подготовка на документи, изключително в случай че са свързани с сключване на контракти и бъдещи срещи с бизнес сътрудници. Благоприятно време за покупка на билети за пътешестване и за потегляне на път. Хубав час за реклама на активността ви и диалози с сътрудници. Подходящ час за избиране на техника, компютри, коли и телефони. Меркурий към този момент прави съпротива на Уран и би трябвало да сте деликатни при покупката на техника. Добре е да не взимате импулсивни и прибързани решения.

От 17.23 часа до 18.23 часа – Хубав час за заниманията на Лъвовете и Овните . Подходящ интервал за диалози с чужденци и реализиране на бизнес контакти с хора зад граница. Ако сте решили да се занимавате с нещо, с което до този миг не сте се захващали, в този момент е подобаващото време да реализирате това свое желание. Възможно е да изникнат и нови благоприятни условия, само че не отлагайте. Ако сте икономисти, банкери, брокери на парцели, съдии или държавни чиновници, в този момент е прекрасен интервал за взимане на значими решения, свързани с работата ви.

От 18.23 часа до 19.33 часа – време, изпълнено с позитивни провокации към хората на изкуството, уредниците на спортни събития и представителите на тези специалности, които се грижат за заниманието и комфорта на другите. В този интервал Лъвове и Скорпиони ще уреждат сполучливи срещи тук-там за занимания. Контактите с бизнес сътрудниците ще са потребни и приятни. Успешни ще бъдат начинанията и бъдещите ви проекти, свързани с бизнес с детски клубове, спортни и фитнес зали.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР