Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Петък, 18 септември - Ден за срещи с консултанти и разчистване на офиса

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Петък, 18 септември - Ден за срещи с консултанти и почистване на офиса

Сутринта от 7.07 часа до 8.07 часа - избягвайте рисковите инициативи, не си поръчвайте по интернет облекла, картини, бижута и аксесоари. Ако бизнесът ви е обвързван с онлайн продажби на облекла, обувки, чанти, творби на изкуството, има възможност да се скапе компютърът и да имате проблем с картови разплащания. Бъдете деликатни и не правете недомислени разходи, които са импулсивни и са свързани с удоволствия и разкош. Не пътувайте, изключително в случай че дестинацията е далечна и летите със аероплан.

От 8.07 часа до 9.07 часа времето е удобно да закарате възрастните си близки, с които живеете, на санаториум или на обзор в болница. Избягвайте да спорите с тях, тъй като има заплаха да не овладеете нервите си – изключително в случай че сте зодия Овен . Ако имате да уреждате някакви документи, свързани с парцели, наследства, държавна администрация, този часови диапазон е добър за тези действия, само че би трябвало да сте изключително деликатни със съдружници и близки другари, както брачния ви сътрудник, тъй като с тях е допустимо да зародят различия. Не се явявайте на изпити и не се записвайте да следвате нова компетентност в университета.

От 9.07 часа до 10.07 часа - не бързайте - в този час е допустимо да извършите доста неточности при попълването на документи. Към егото на Лъвовете в този час ще бъдат отправяни провокации, за това е значимо да не се засягат. Не е положително време за интервенции и медицински интервенции. Ако съставяте диетични режими, назначавате лекувания, работите в болница, този интервал е добър както за обслужване на пациенти, по този начин за оформяне на документи, а за какво не и за разширение на предлаганите услуги.

От 10.07 часа до 11.07 часа - положително време за връзка с чужденци, изключително в случай че са в областта на хранително-вкусовата индустрия, питателните добавки или обзавеждането на дома. Не спорете с сътрудници и подчинени, както и с лекари и медицински личен състав, тъй като това ще е съпроводено с доста кахъри. Добре е в този час да се занимавате с творчество, нови хрумвания, създаване на нови планове, както за срещи с другари и диалози с тях.

От 11.07 часа до 12.07 часа - положително време за курсове, образования, реклами в строителството, недвижимите парцели. В този час на Козирозите ще им върви. Може да се видите с другари и да обсъдите концепциите си. Моментът е подобаващ за обществени изяви, за контакти със строителни компании, архитектурни и консултантски бюра. Добър интервал за оформяне на разграничи контракти и за всички бизнеси в областта на строителството, недвижимите парцели и административните действия.

От 12.07 часа до 13.07 часа - доста уместно време за печелене на пари, изключително от бизнес с военни и със застраховки. Успешни ще са договарянията с властимащи и политици, само че избягвайте да се виждате с тях на обществени места и да подписвате контракти. Може да зародят спорове със чиновниците ви.

От 13.07 часа до 14.07 часа - доста интензивно време, в което да употребявате цялата си сила за благотворителна активност. Не рискувайте и не харчете за рискови действия, хазарт и удоволствия.

От 14.07 часа до 15.07 часа – в този час представителите на Лъв и Телец ще желаят да поемат рискови ходове. Да са подготвени обаче за непредвидени обстановки с негативни последствия. Часът е подобаващ да си доставите наслаждение от приятни диалози с сътрудници или хора на изкуството. Ако бизнесът ви е обвързван с благородни метали или търговия с първокласни антики и творби на изкуството, може да преговаряте сполучливо и да разширите рекламната си акция. Сложете скъпа дреха или украшение. Подходящият цвят на дреха и на аксесоар в този час е розовото и ярко синьото. Това време е също удобно да подредите офиса си и да изхвърлите от него ненужни движимости и документи. Може измежду тях да намерите нещо скъпо и от дълго време забравено.

От 15.07 часа до 16.07 часа - бъдете изключително деликатни с консултанти, дизайнери, архитекти и юристи. Възможни са спорове и неразбирателства. Най-добре е да продължите с разчистването на офиса и да не предприемате нищо съществено.

От 16.07 часа до 17.07 часа - може да се срещнете със съдружници и сътрудници, да обсъдите значими управнически задания и да разпределите отговорностите си. Добре е това да стане в приятна конюнктура с нещо за ядене. Избягвайте пътувания, изпращане на имейли и рекламни известия.

От 17.07 часа до 18.07 часа - под напрежение миг за банковите чиновници, за застрахователите и юристите. Възможни са непредвидени обстановки и напрежение, а също спънки и забавяния при решение на нововъзникнали проблеми. Представителите на изброените специалности да заобикалят обществени прояви и нови партньорства.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР