Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 10 септември - Риби и Близнаци да се пазят от измами.

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 10 септември - Риби и Близнаци да се пазят от измами.

Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часа – е сполучливо време за обмисляне на всевъзможни действия, свързани с съвременни технологии, медицина, земеделие и строителство. Подходящ миг за обсъждане на значимо бизнес решение. Хората, които се занимават с политика, в този час също ще имат триумф, при обмислянето на решения с дълготрайни последствия.

От 8.04 часа до 9.08 часа – време, уместно за инициативи от сферата на изкуството, за образуване на спортни събития и начинания с деца. Овните и Скорпионите ще имат триумфи при действия, свързани с реклама и търговия. На тези, които се занимават с огромни финансови прехвърляния, този интервал също ще донесе доста триумфи. Скорпионите да чакат покачване в работата.

От 9.08 часа до 10.16 часа – добър час за взимане на значими управнически решения, изключително в случай че сте под знака на Риби и Телец . Близнаците , които търгуват на борсата, ще имат сполучливи покупко-продажби.

Часът е удобен за всевъзможни действия, свързани със строителство, недвижими парцели и политика. Идеите, които ви хрумнат в този интервал, ще изискват повече време за осмисляне, а по-късно и за реализация.

От 10.16 часа до 11.20 часа – допустимо е да бъдете излъгани от бизнес сътрудниците си. Може да се появят неясноти в хода на договаряния или в процеса на сключване на контракти. Часът е подобаващ за занимаващите се с медицина и земеделие. Представителите на Близнаци и Риби , които работят в областта на фармацевтичния бизнес, на търговията с алкохол и акцизни артикули, както и тези, които оферират транспортни и информационни услуги, да имат поради, че в работата им могат да зародят разнообразни трудности.

От 11.20 часа до 12.24 часа – в този интервал Близнаци, Риби и Деви ще могат да трансформират доста неща в бизнеса си. За представителите на всички зодиакални знаци, които в същото време се занимават с образуване на пътувания, търговия, връзки, реклама, обучение, могат да зародят проблеми с началниците им и с висшестоящите.

От 12.24 часа до 13.28 часа – това е час на Марс, който от този ден потегля в ретроградна посока. Хората, които се занимават с военни каузи, политика, бизнес с метали и желязо, не е добре да подхващат значими дейности тъкмо в същото време. Добър час за тези, чийто бизнес е обвързван с образуване на събития и спортни мероприятия.

От 13.28 часа до 14.32 часа – уместно време за започване на правосъдни каузи и споразумяване на партньорски връзки. Козирозите и Телците ще подписват контракти, които ще им донесат огромни триумфи. За хората, занимаващи се с изкуство, това е добър час да популяризират творбите си.

От 14.32 часа до 15.36 часа – представителите на Козирог и Рак могат да срещнат значими бизнес сътрудници, които да преобърнат живота им, само че с позитивен резултат. Козирозите ще имат триумф при наемането на чиновници и служащи. Хубав час за Рибите , които ще подписват контракти.

От 15.36 часа до 16.40 часа – сполучливо време за хората, работещи в областта на изкуството и модата – които основават бижута и аксесоари. Хубав час за тези, чийто бизнес е обвързван със спекулативни покупко-продажби и с инициативи, в които има доста риск и шанс в никакъв случай не е непотребен. При тези инициативи са вероятни неочаквани и непредвидени промени.

От 16.40 часа до 17.44 часа – този час е удобен за значими политически и управнически решения. Добър миг за диалози с началници. Решенията, които вземете в този час, ще са дълготрайни, по тази причина би трябвало да са добре премислени. Добро време, в което Лъвовете да проведат значими диалози със чиновниците си.

От 17.44 часа до 18.48 часа – час, удобен за всевъзможни действия, изключително за такива, свързани със селско стопанство, медицина и промоция на здравословен метод на живот. Възможно е сред бизнес сътрудниците да зародят неясноти – да се окаже, че не всички са добре осведомени за взаимната активност и да се наложат спомагателни диалози или даване на документи за обяснение.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР