ВВС на Южна Корея разпространи рекламен клип, в който изтребител

...
ВВС на Южна Корея разпространи рекламен клип, в който изтребител
Коментари Харесай

F-35A "унищожи" хибрид между ракетните установки "Панцир-С1" и "Куб" ВИДЕО

Военновъздушни сили на Южна Корея популяризира рекламен клип, в който изтребител на страната от пето потомство F-35A Lightning II унищожава севернокорейска междуконтинентална ракета и съответната пускова установка Hwasong-14.

Техниката, представляваща сама по себе си хибридна технология на съветския самоходен зенитно-ракетен комплекс "Панцир С1 " и руския зенитно-ракетен комплекс "Куб ".

Внимание на видеото обърна изданието Defence Blog.

ROK Air Forces F-35A stealth fighter striking North Korea's Hwasong-14 ICBM pic.twitter.com/E1M1N8bjZr
— Dylan Malyasov (@DylanMalyasov) December 13, 2019
Порталът отбелязва, че южнокорейския F-35A Lightning II е предопределен за въздържане на севернокорейските въоръжени сили.

В частност се споделя, че че ракетата Hwasong-14 е най-съвършената в арсенала на Пхенян, тъй като има дължина на полета над 10 000 километра, което разрешава на оръжието да доближи Съединени американски щати.

През май американското издание The Drive писа, че изтребителите F-35A Lightning II и F-35C Lightning II ще получат свръхзвукови ракети Advanced Anti-Radiation Guided Missile-Extended Range (AARGM-ER), предопределени за унищожаването на радарите на вражеските комплекси за противоракетна защита.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР