ВВС на Израел е нанесъл днес удари по голяма терористична

...
ВВС на Израел е нанесъл днес удари по голяма терористична
Коментари Харесай

Израелските военновъздушни сили нанесоха удари по терористична структура в ивицата Газа

ВВС на Израел е нанесъл през днешния ден удари по огромна терористична конструкция в линията Газа в отговор на три изстрелвания на ракети по територията на еврейската страна в сряда. Това се показва в официалното съобщение на пресслужбата на израелската войска. " В отговор на ракетите, изстреляни по южните израелски територии от линията Газа в сряда, израелски изтребители нанесоха удари по огромна терористична конструкция в бранша Газа, - се споделя в документа. - Армията няма да разреши на опитите да се нарушава суверенитета на Израел и всевъзможни враждебни дейности от терористични организации, в това число " Хамас " и е подготвен за разнообразни сюжети на развиване на събитията. "

Военните прибавиха, че " ще продължат да употребяват всички средства, с които разполагат, с цел да предотвратят опитите за нахлуване против израелските жители ".

Израелските сили за сигурност записаха в сряда три изстрелвания на ракети от линията Газа към територията на еврейската страна. Няма известия за жертвите вследствие на тези офанзиви.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР