Вусловия на инфлация, в условия на ситуация, в която всеки

...
Вусловия на инфлация, в условия на ситуация, в която всеки
Коментари Харесай

Български възход: Гласуването на промени в ИК не отговаря на дневния ред на обществото

Вусловия на инфлация, в условия на обстановка, в която всеки е угрижен за утрешния ден, за заплащането на сметките, сега изместването на дневния ред във връзка с дебатите и гласуването по Изборния кодекс не дават отговор, съгласно нас, на дневния ред на обществото.

Това сподели водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев на брифинг на парламентарната група на обединението в Народното събрание. 

Изместването на дебата от смисления разговор за сформиране на болшинство и лъчение на постоянно държавно управление сякаш подменя и упованията на хората, сподели Янев.

Не е належащо от парламентарна зала да даваме мотив за нови разграничителни линии в обществото, а в противен случай – да търсим способи и благоприятни условия за решение на настоящите проблеми, уточни водачът на " Български напредък ".

Въпросите, свързани с енергетика, цената на живота, инфлацията и преодоляване на мигрантската рецесия, са доста по-важни, сподели Янев. Той съобщи, че обединението „ Български напредък “ ще извърши съответни дейности в посока търсене на практични решения в полза на българските жители.

На 6 октомври т.г. Европейската комисия одобри правилник, който се показва в няколко съществени стъпки – понижаване на потреблението на електрическа сила, събиране на свръхпечалбите на всички производители и целевото им преразпределение предпочитано към семейства, дребен и междинен бизнес, уточни Георги Самандов и добави, че молят за вярното използване на регламента.

По думите му дейностите на изпълнителната власт досега са извънредно пасивни.

Диалогът и диалозите за сформиране на допустимо болшинство би трябвало да продължат и в случай че този парламент работи в идващите месеци и години, той ще има време да се оправи и с Изборния кодекс, сподели Стефан Янев в отговор на въпрос. Според него както бързането при връчването на мандат за сформиране на държавно управление, по този начин и прекомерното бавене не е добра концепция. 

Относно декларираната от " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " подготвеност с втория мандат да работят дружно за образуването на държавно управление на малцинството, Янев сподели, че споделят правилото, че разговорът е в основата на каквито и да било съглашения. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР