Втрещяващи подробности разкри пред съда адвокатът на арестувания полицейски шеф

...
Втрещяващи подробности разкри пред съда адвокатът на арестувания полицейски шеф
Коментари Харесай

Скандален обрат по време на делото срещу подкупния полицай! Адвокатът му излезе с неочаквани разкрития

Втрещяващи детайлности разкри пред съда юристът на задържания полицейски началник Стоян Павлов. Защитникът Красимир Елдъров съобщи, че няма никакви доказателства, че Павлов е взимал рушвет от ало-измамници. Нещо повече - не били открити и конфискувани никакви пари, а на видеозаписа се виждало единствено по какъв начин подопечният му се среща с двамата обвинени.

Според бранителя въобще не е ставало въпрос за ало-измами, единият от обвинените по друго произвеждане познавал ченгето, тъй като бил разпитван от него. Той му се обадил да излезе пред полицията, с цел да беседва с него. Калин Димитров желал да уведоми служителя на реда, че пуснал публикация за продажба на кола, само че се съмнявал, че ще го излъжат.

В прав текст юрист Елдъров съобщи, че има съществени подозрения, че някой е поръчал да натопят служителя на реда, с цел да не стигне до овакантен, висок полицейски пост.

В последната си дума самият служител на реда сподели, че не е направил никакво закононарушение, не е взел рушвет и не е взел участие в ало - измами.

Държавното обвиняване изиска непрекъснат арест с претекст, че има голям брой доказателства за това, че Павлов е взел участие в незаконната скица. Имало и доста други сигнали за корупция против него. След малко областен съд в Пловдив ще реши дали той ще остане в ареста.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР