Второто състезание при мъжете в ПьонгЧанг затвърди изненадваща тенденция. Големите

...
Второто състезание при мъжете в ПьонгЧанг затвърди изненадваща тенденция. Големите
Коментари Харесай

Звездите от Световната купа изчезнаха

Второто съревнование при мъжете в ПьонгЧанг затвърди изненадваща наклонност. Големите звезди от Световната купа този сезон изчезнаха. С изключение на Мартен Фуркад, който сподели невероятни бегови благоприятни условия в преследването и направи 40 секунди в последната обиколка на идващите го, нито един различен водещ биатлонист не съумява да осъществя капацитета си. Йоханес Бьо, Яков Фак, Тарей Бьо, Моравец... все едно ги няма на тази Олимпиада.

 Мартен Фуркад сподели кой е №1 в биатлона
Мартен Фуркад сподели кой е №1 в биатлона

Франзузинът отбрани купата си в преследването

За сметка на това още веднъж чудесно усещане направиха биатлонистите на Германия. И четиримата влязоха измежду най-хубавите 12, като също по този начин стреляха и устойчиво със единствено 9 неточности от 80 патрона.

Голямата изненада през вчерашния ден бе от страна на шведа Самуелсон. До този старт той няма влизане в Топ 20 на Световна купа, само че се вижда работата на треньора Волфганг Пихлер. Човекът, който изведе Магдалена Форсберг до най-големите й триумфи, още веднъж се върна отпред на шведския отбор и това мигновено дава резултат.

 Снимка 339800
Източник:

Колкото до нашите биатлонисти, наклонността с проблемите в стрелбата се задълбочава. Владо Илиев безусловно се закопава с това показване. Той е на дъното. Краси Анев се оправи чудесно на лежащ, само че по-късно изненада.

Истината е, че той има късмет за Топ 10 на самостоятелния старт, само че за задачата не може да допусне повече от един пропуск. Видя се, че при 5 такива няма късмет за нищо. Представянето ни е злополука досега.

 Владимир Илиев: Нормално е да бъда отчаян
Владимир Илиев: Нормално е да бъда отчаян

" Чувствах се обикновено, бях квалифициран, само че... "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР