Второто парче на Слави Трифонов в дует с рапъра Криско

...
Второто парче на Слави Трифонов в дует с рапъра Криско
Коментари Харесай

Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа

Второто парче на Слави Трифонов в дует с рапъра Криско към този момент е реалност. Песента се споделя „ Едно Ферари модел 2019 “ и е римейк на тоталния шлагер на Дългия от 1997 „ Едно Ферари с цвят червен “. Парчето провокира същински възторг в обществените мрежи и за денонощие събра половин милион гледания в YouTube. Коментарите на огромна част от феновете обаче надалеч не са ласкави.

Шумно анонсиранията дует се оказа не автентично парче, а модифицирана версия на остаряла ария, ядосват се почитателите. Според доста от тях песента е към този момент изтъркана, а съгласно други никой римейк не може да доближи класиката и присъединяване на Криско звучи по-скоро необичайно, в сравнение с да усъвършенства оригинала. Да не я бяха въобще обявили като нова ария, разясняват феновете, които се усещат излъгани от дуета.

Припомняме, че първата ария, която Трифонов записа дружно с Криско, разбуни духовете. Оказа се, че „ Гледай по какъв начин се прави “ наподобява поразително доста на кючека „ Тошка “ на Щилян и оркестър „ Китка “.

Разбира се, измежду феновете има и доста одобрителни отзиви на новия дует. Прероди се една именита ария! Класиката си остава класика и след години, разясняват хората.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР