Второто кралско семейство на Великобритания - , май ще последват

...
Второто кралско семейство на Великобритания - , май ще последват
Коментари Харесай

Никола Пелц отново разкритикува Виктория Бекъм

Второто кралско семейство на Англия -, май ще последват ориста на тези в Бъкингамския замък.

Въпреки че Никола и Бруклин сякаш се сдобриха с Виктория в Париж, присъствайки на първия ред на нейното фешън шоу, вътрешни хора твърдят, че в фамилията царува същинска драма. И едно ново изявление с Никола Пелц го удостоверява.
 Борис Бонев чака обща кандидатура с Политическа партия и Демократична България 9 ноем 2022 | В утринния блок на Нова водачът на " Спаси София " съобщи, че претендент за кмет би трябвало да е човек, който е работил...
Дъщерята на американски магнат разяснява спора с Виктория Бекъм на страниците на The Times. Този път Никола по пасивно-агресивен метод даде да се разбере, че семейство Бекъм крие много скелети в дрешника.

„ Няма идеални фамилии! Не сме имали омраза, само че в действителност не облякох нейна рокля. Да, не бях с булчинска рокля, направена от Виктория, на моя специфичен ден. Истината е, че доста желаех. И не се колебая, че Виктория би основала съвършения тоалет за мен. Щях да съм извънредно щастлива. Но това не се случи ”.

Припомняме, че Никола Пелц се омъжи за Бруклин Бекъм напролет на 2022 година Всички чакаха, че снахата ще избере рокля от свекърва си, тъй като Виктория Бекъм е прочут и сполучлив дизайнер. Според Никола тя доста желала тоалет от Виктория, само че очевидно нещо се е объркало.

Дали Бруклин и Никола няма да последват образеца на Меган и Хари и няма да абдикират от семейството? 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР