Второто издание на Наградите NOVA подкрепя българските филми“ предизвиква истинско

...
Второто издание на Наградите NOVA подкрепя българските филми“ предизвиква истинско
Коментари Харесай

Оспорвана битка за зрителската любов в Наградите „NOVA подкрепя българските филми“

Второто издание на Наградите „ NOVA поддържа българските филми “ провокира същинско състезание за първото място в сърцата на публиката от номинираните български продукции, артисти и актриси в категориите Кино, Сериали, Уеб Сериали и Изгряваща звезда за миналата 2018 година Поради огромния зрителски интерес срокът за онлайн гласуването се удължава и почитателите ще имат опция да трансформират резултатите като дадат своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври.

Зрителските желания досега демонстрират, че телевизионните продукции притеглят най-голямо внимание и съвсем половината от всички дадени гласове са за категорията Сериали. Сред номинираните са два от сезоните на най-успешния български медицински сериал у нас: „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ и „ Откраднат живот: Критична точка “ , както и полицейската комедия „ Полицаите от края на града “ .

Веднага след тях се подрежда категорията Кино и филмите „ Привличане “ и “Smart Коледа “ , както и актьорите и актрисите, които сполучливо се превъплъщават в едни от най-обичаните облици. Борбата за наградата в категориите Любим артист и Любима актриса е доста оспорвана и разликата сред кандидатите е доста дребна. Този факт дава късмет на феновете да трансформират класирането на своя любим до края на месеца.

Уеб Сериали отбелязва непредвидени обрати. Някои от най-новите попълнения набират огромна инерция в събирането на гласове от почитателите на едни от най-успешните уеб продукции за миналата 2018 година – „ Пъзел: Похитени “ , „ Не по този начин, брат “ , „ Следвай ме “ и „ Килерът “ .

За втора поредна година една от най-атрактивните категории остава Изгряваща звезда. Отново в нея борбата е най-оспорвана и кандидатите за наградата се сменят всекидневно. До последно ще остане под въпрос кой от младите български гении, създали своя дебют на огромния екран, в ефира на NOVA или онлайн през 2018 година, ще бъде отличен в специфичната категория.-->

Всеки искащ може да поддържа любимеца си като даде своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври 2019 година. Гласуването се реализира посредством Фейсбук регистрация.

Победителите във вторите Награди " NOVA поддържа българските филми " 2019 ще бъдат оповестени на особено събитие след края на гласуването. Феновете, взели участие в класацията, ще имат опцията да видят своите обичани звезди онлайн, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде определен да връчи премията на звездата, за която е дал своя глас.

Включете се във вторите зрителски Награди " NOVA поддържа българските филми " 2019 и подкрепете с гласа си своя любимец!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР