Второто издание на Mood for food Street Festсъбра над 25

...
Второто издание на Mood for food Street Festсъбра над 25
Коментари Харесай

25 хил. души се насладиха на вкусна храна и хубава музика

Второто издание на Mood for food Street Festсъбра над 25 000 души на Малката основна в Пловдив с храна за всички сетива. Посетителите на феста се любуваха на сочни бургери, крилца, ребърца и какви ли не други вкуснотии, които радваха както небцето, по този начин и окото. Концертите онлайн в двете вечери на фестивала събраха всички фенове на хубавата музика към сцената, които в събота пяха в един глас с Rudi, Duli, Mudenи KukuSheff, а в неделя си спомниха най-известните осъществявания на Ъпсурт.

В обичайното надяждане с люто се включиха шестима смелчаги, измежду които и две дами, които несъмнено потвърдиха, че и нежният пол не отстъпва в подобен вид надпревари. След седем горещи провокации, Кралят на лютото публично бе определен и награден, а програмата продължи с цялостна мощ.

Любимите ни шеф-готвачи от Men in the Kitchen подготвиха онлайн на сцената на Mood for Food изкусителни ястия и срещнаха посетителите на феста с някои от готварските хитринки, които употребяват в кухнята. А след изобилното ядене следваха и редица дегустации на бира, ракия, сирена и други вкуснотии от участниците на феста.

Фестивалът съумя да вплете разнообразни усети и аромати, като в същото време резервира невероятната атмосфера, която може да се усети единствено в Капана. Хиляди усмихнати лица и цялостни кореми по-късно фестът завърши, а позитивните страсти и мемоари ще ни държат най-малко до идната година.

Проектът е част от формалната стратегия на Пловдив Европейска столица на културата 2019.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР