Второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП отново

...
Второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП отново
Коментари Харесай

Касови бележки за 205 800 лева регистрираха врачани за лотарията на НАП

Второто издание на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите още веднъж завладя интернет и обществените мрежи. Само седмица след старта, за присъединяване във втората част на известната игра на данъчните, са регистрирани над 470 000 фискални бонове на обща стойност над 8,5 млн. лева Близо 30 000 от към този момент записаните бележки са от ПОС терминал.
За област Враца от началото на втората игра са регистрирани общо 12 501 броя касови бележки, като 436 от тях са от ПОС устройство. Общата стойност на записаните фискални бонове в региона е 205 800 лева
Тази година късметлиите ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на Лотарията – kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Фейсбук страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В обществената мрежа потребителите ще могат да наблюдават последните новините към играта, както и да задават своите въпроси.
Голямата премия в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой ще печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева Двойно по-голям късмет за продобиване на премия имат участниците, които са плащали с банкова карта и, с изключение на касовата си записка, са запазили и записали бележката от ПОС терминала.
В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР