Второто издание на инициативата Мисия Лаута, чиято кауза е опазването

...
Второто издание на инициативата Мисия Лаута, чиято кауза е опазването
Коментари Харесай

Кметът на Тракия: Включете се, за да помогнем на любимия ни парк

Второто издание на самодейността " Мисия Лаута ", чиято идея е опазването на парка, ще се организира на следващия ден 16-ти април 2022 година, събота.

Паркът, който през последните 10 години се трансформира в обичано място на пловдивчани, се нуждае от разчистване на падналите клони и дървета. От Оперативна програма " Градини и паркове " към този момент работят по отстраняването на изсъхналата растителност, а благодарение на доброволци в събота тя би трябвало бъде изнесена на избрани места.

Кметът на " Тракия " Костадин Димитров съобщи, че прави оценка високо поддръжката, на всички, присъединили се в първата самодейност през октомври предходната година. Той прикани жителите, които милеят за парк " Лаута " и имат опция, да се включат в " Мисия Лаута 2 ".

Сборният пункт е пред барбекютата, началният час е 10:00, а в 13:00 ще има празненство с Керана и заслужена почерпка с Hills Beer, сандвичи Eat&GO и минерална вода " Бачково ".

" Ще почистваме и ще пеем. Включете се, с цел да помогнем дружно на обичания ни парк ", прикани кметът на " Тракия " Костадин Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР