Второто издание на Експо „Моите пари“, единственото събитие в България,

...
Второто издание на Експо „Моите пари“, единственото събитие в България,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Експо „Моите Пари“ 2018?

Второто издание на Експо „ Моите пари “, единственото събитие в България, отдадено на ръководството на персоналните финанси, ще се организира на 27 и 28 октомври в конферентния център Интерпред, зала София, под надпис „ Разкодирай твоите финанси “.

В семинарната стратегия присъединяване като лектори ще вземат представители от банковия бранш, взаимни фондове, Българската фондова борса, както и финансови и кредитни консултанти. Лекциите ще бъдат обособени в 90-минутни тематични панели, като всеки един ще се състои от три презентации с дълготрайност 20 минути. Една от забавните лекции ще запознае посетителите с последните нововъведения в банкирането и настоящите благоприятни условия за изтегляне на заем.

Акцентът тази година ще бъде подложен върху планирането на персоналните средства, особеностите на парцела като дълготрайна инвестиция, пенсионното обезпечаване и какви са методите да изберем най-подходящия заем за потребностите си. Специална част от ревюто ще бъде щандът на Централния депозитар – и тази година посетителите ще могат да ревизират гратис своите бонови книжки – какви акции имат и на каква стойност.

Очаква се мощен интерес и от млади експерти и студенти, които са при започване на своя житейски и професионален път и осъзнават изгодите от рационалното финансово обмисляне. Именно за тях решенията в тази сфера са изключително значими и основни, защото, “ако си зададем въпроса по кое време е най-хубавият миг да стартираме да спестяваме за пенсия, отговорът е вчера” – акцентира Деян Василев.

Също по този начин, сходно на предходната година, в границите на ревюто ще бъде ситуиран специфичен ъгъл за деца над 6 години, а в семинарната стратегия ще бъдат включени лекции за финанси за деца. Повече детайлности за дейностите за най-малките ще бъдат оповестени в програмата на събитието.

“Експо „ Моите пари – Разкодирай твоите финанси “ е ориентирано към всички, които желаят самодейно да управляват финансите си”, споделя още Деян Василев. Той добавя, че става въпрос най-много за хората, които могат да си разрешат да икономисват даже 100 лв. месечно, само че желаят да ръководят тези спестявания с верните принадлежности, с цел да реализират своите финансови цели и да бъдат виновни към себе си и околните си.

Деян Василев, шеф на финансовия портал MoitePari.bg и един от хората, стоящи зад концепцията и организацията на Експо „ Моите пари “, споделя, че въпреки финансовото обмисляне да е относително нова услуга на българския пазар, хората от ден на ден прибягват до нея осъзнато. „ Миналата година експото сподели, че при тези ниски лихви по депозитите хората от ден на ден се интересуват от това по какъв начин да ръководят спестяванията с по-добра предстояща рентабилност “, акцентира той.

Експо “Моите пари – Разкодирай твоите финанси” ще се организира на 27 и 28 октомври в конферентния център Интерпред със свободен вход. Всички, които са отвън София или не могат да участват, ще могат да наблюдават семинарната стратегия посредством онлайн видео стрийм по Facebook.

Повече информация за Експо “Моите Пари”, програмата и лекторите може да научите на уеб страницата на събитието.

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР