Второто дете на Виктория и Дейвид Бекъм вече е зрял

...
Второто дете на Виктория и Дейвид Бекъм вече е зрял
Коментари Харесай

Отново сам ли е Ромео Бекъм

Второто дете на Виктория и Дейвид Бекъм към този момент е зрял млад мъж. Ромео е на 19 години, а в продължение на цели три има сериозна връзка с модела Миа Рийгън.
 Ромео Бекъм и новата му татуировка на врата, въодушевена от татко му Дейвид Бекъм
Какъвто бащата, подобен и синът

По какво още Ромео Бекъм желае да наподобява на татко си

Или най-малко по този начин беше до неотдавна. Явно сантименталните връзки посред им към този момент са завършили.

Според източници на Daily Mail Ромео и Миа не са съумели да поддържат връзката си от разстояние и това е повода за раздялата им. Знаем, че синът на Дейвид Бекъм следва професионалния път на татко си като футболист и тъй като сега играе за тим от Маями, прекарва по-голямата част от времето си в Съединени американски щати. 19-годишният модел обаче живее в Лондон.

И наподобява, в действителност Ромео и Миа към този момент не са двойка. Може да се каже, че той удостоверява новината по заобиколен метод, тъй като е изтрил всички фотоси с към този момент някогашната си половинка от Instagram профила си.

А пък последната им обща фотография, която Миа показа, е от преди два месеца във връзка третата им годишнина откогато са дружно.

Така и не знаем обаче по какъв начин са се срещнали. Двамата потвърдиха връзката си през септември 2019 година, малко откакто Миа показа кадър на Ромео за 17-ия му рожден ден.
 Ромео Бекъм, договорът с Puma и по какъв начин синът на Дейвид и Виктория Бекъм стана милионер
Ромео Бекъм стана по-богат от Бруклин

Милионите в звездното семейство не стопират да валят

Дейвид и Виктория очевидно са одобрявали връзката на сина си с модела. Знае се, че Миа е била близка със фамилията и постоянно са ходили дружно на почивки. Най-наскоро тя е участвала и на сватбата на Бруклин - най-големият наследник Бекъм, напомня Tatler.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР