Втородивизионният Уест Бромич изхвърли Уест Хем след победа с 1:0

...
Втородивизионният Уест Бромич изхвърли Уест Хем след победа с 1:0
Коментари Харесай

Уест Хем отпадна от УБА за Купата на Англия

Втородивизионният Уест Бромич изхвърли Уест Хем след победа с 1:0 като посетител в четвъртия кръг на шампионата за купата на Футболната асоциация на Англия. Единственото попадение в срещата осъществя Конър Таунзънд още в деветата минута.

Домакините имаха цифров превес след 72-ата минута, когато нигериецът Семи Аджай получи втори жълт и червен картон, само че не се възползваха. Саутхямптън и Тотнъм ще преиграват в столицата след 1:1 на "Сейнт Мерис ". Хюн Мин Сон откри резултата в 58-ата минута с удар по диагонала и неуверена изява на вратаря Ангъс Гън. След няколко пропуща на Дани Ингс той въпреки всичко асистира за изравнителното попадение на резервата Софиан Буфал, който вкара със мощен шут под гредата от 12-13 метра в 87-ата минута.

Нюкасъл Юнайтед стигна единствено до 0:0 против гостуващия треторазряден Оксфорд Юнайтед и също ще преиграва. Последният във Висшата лига Норич се класира за петия кръг след триумф с 2:1 като посетител на различен първокласен противник Бърнли. Шефийлд Юнайтед също продължава напред с победа с 2:0 на терена на втородивизионния Милуол. Ветеранът Били Шарп асистира и да двете попадения на Мухамед Бешич и Оливър Норууд след почивката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР