Втородивизионният ЦСКА 1948 продължава да демонстрира ясно амбициите си за

...
Втородивизионният ЦСКА 1948 продължава да демонстрира ясно амбициите си за
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 приветства топло пореден нов футболист

Втородивизионният ЦСКА 1948 продължава да показва ясно упоритостите си за промоция в елита, която ще преследва хода на сезон 2019/2020. Отборът през днешния ден разгласи следващото си ново попълнение в лицето на офанзивния халф Кристиян Пешов.

Ето какво гласи формалното съобщение по мотива:

Още едно армейско сърце се прибра вкъщи! Кристиян Пешов подписа контракт за 1,5 години с ЦСКА. Припомняме, той беше притеглен през зимната пауза чартърен от Славия, само че получи тежка травма още в контролите и не записа формален мач.

Офанзивният халф разтрогна договора си с "белите " и се завръща при нас като свободен сътрудник. "Изключително съм благополучен да се прибера в клуба, който е мой дом. Чувствам се по този начин, все едно не съм напускал ЦСКА. Възстановяването върви по проект, след 3 месеца би трябвало да съм подготвен за тренировки по прогноза на лекарите ", показа Пешов.

Припомняме, 22-годишният футболист е роден в софийския квартал Слатина - на минути от комплекс "Червено знаме ", където стартира да тренира от дете. Преминава през всички обединения на академията на ЦСКА, като треньори са му куп от емблематичните имена в армейската история. Крис има мачове за младежкия народен отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР