Втородивизионният Струмска слава ще представи отбора си за новия сезон

...
Втородивизионният Струмска слава ще представи отбора си за новия сезон
Коментари Харесай

Струмска слава представя отбора в събота

Втородивизионният Струмска популярност ще показа тима си за новия сезон в 10.00 часа в събота на градския стадион в Радомир. Тимът ще излезе против юношите на ЦСКА-София.
" Горди сме, че дребна община като Радомир втора година е в професионалния футбол ", разяснява кметът Пламен Алексиев. По думите му, е образуван добър тим, от който се чака да се показа по-силно през новия сезон. С фланелката на Струмска популярност ще играят някогашният капитан на Царско село Димитър Петков, колумбиецът Давид Асате, французинът Юго Куанта, сменилият Литекс Христо Кирев.
" Община Радомир и локалният бизнес вършат всичко допустимо, с цел да поддържат футбола и спорта като цяло ", сподели още Алексиев. Изготвен е план за нов път и огромен паркинг до градския стадион. Съоръженията ще улеснят достъпа до стадиона, тенис корта и градския парк. Шосето ще свързва интернационалния път София - Кюстендил с ул. " Дупнишка ", която е една от главните пътни артерии в града. Втора лига 1 кръг, събота 28 юли  Струмска популярност (Радомир) 18:30  ОФК Поморие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР