Втородивизионният Струмска слава (Радомир) обяви осем зимни контроли, които ще

...
Втородивизионният Струмска слава (Радомир) обяви осем зимни контроли, които ще
Коментари Харесай

Славата обяви осем контролни срещи

Втородивизионният Струмска популярност (Радомир) разгласи осем зимни контроли, които ще изиграе през януари и февруари преди подновяването на шампионата. Подготовката на отбора ще бъде в два стадия - при домашни условия и по-късно лагер в южните елементи на страната.

"Радомирци " ще започват лагера на 10-и януари,като в началото той ще се организира в Радомир, а по-късно ще се реалокират в Коларово за останалата част от подготовката.

Както е известно, новият старши треньор на тима е Юри Васев. Опитният ментор досега работеше в Марек, а в този момент заменя Владимир Димитров - към този момент отпред на дублиращия тим на ЦСКА 1948.

Първата инспекция е на 19-и януари с елитния Пирин (Благоевград), два дни по-късно има плануван мач с Вихрен (Сандански).

Останалите контролни срещи са както следва: 26-и януари със Спортист (Своге), на 28-и януари с Бдин (Видин), на 2-и февруари със Септември (София), на 5-и още веднъж с Пирин (Благоевград). Последните два мача са със противници от Втора лига - на 9-и играят с Марек 1915 (Дупница), а на 12-и със Септември (Симитли).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР