Втородивизионният Септември София загуби от румънския Фарул Констанца с 1:2

...
Втородивизионният Септември София загуби от румънския Фарул Констанца с 1:2
Коментари Харесай

Божинов игра при загуба на Септември от румънци

Втородивизионният Септември София загуби от румънския Фарул Констанца с 1:2 в контролна среща в Анталия. Трите гола в инспекцията паднаха в последните десетина минути на мача.

Първото полувреме не предложи атакуващ футбол. Събитията на терена бяха повлияни от мощния вятър, а по-късно и последвалия проливен дъжд, който затрудни двата отбора при построяването на офанзиви към противниковата врата. Футболистите на Фарул Констанца бяха по-активни и на няколко пъти пробваха да изненадат Валентин Галев. Така двата отбора се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

В 61-ата минута в игра за Септември се появи Валери Божинов. Пет минути по-късно нападателят можеше да даде преднина на столичани, само че ударът му с глава мина около дясната греда.

При една от дребното си рискови офанзиви футболистите на Фарул поведоха в резултата. Това се случи в 80-ата минута, в която Цезар Гергичано съумя да засече с гърди центриране отдясно. Четири минути по-късно Бадуил Канда означи втори гол във вратата на Септември, останал очи в очи със стража на столичани. В 88-ата минута възпитаниците на Милен Радуканов получи правото да извърши дузпа за нарушаване в наказателното поле. Зад топката застана Владимир Николов, който невъзмутимо прави топката в центъра на вратата.

Съставите:

Септември Сф : Галев, Р. Сандев, Костовски, Стоянов, Тодоров, Попов, Гаврилов, Паскуал, Николов, Александров, Петков

Фарул Констанца : Мутиу, Никола, Лика, Урсу, Карабела, Антоке, Арделеан, Греу, Хордоуан, Й. Стоица, Юл. Стоица
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР