Втородивизионният Локомотив (София) започна днес зимната си подготовка на своя

...
Втородивизионният Локомотив (София) започна днес зимната си подготовка на своя
Коментари Харесай

Локомотив започна подготовка, железничарите взеха скаут от Лудогорец

Втородивизионният Локомотив (София) стартира през днешния ден зимната си подготовка на своя стадион, като новият старши треньор Младен Додич изведе група от 30 индивида. В съпоставяне с есенния състав Локомотив се е разделил с 9 души, има 7 нови попълнения, а шестима са на проби.
 Ръководството на Локомотив София с първа конференция за годината @@@
Подсигурен е лагер в Сандански при започване на февруари, а в клуба стартира работа като скаут Любо Трайков, който изпълняваше същата служба и в Лудогорец преди време. Отборът е привлякъл Тодор Чаворски и Мартин Василев от Миньор (Перник), Джихад Кямил от Арда, Цветомир Вачев от Пирин, Александър Александров от Дунав 2010 (Русе), Евгени Зюмбюлев от ЦСКА 1948, а в тима се завръща след спиране от няколко месеца и Илиян Стефанов-Нани.

От напускащите е ясно, че Даниел Васев отива в Арда, Емил Виячки в Работнички (Скопие, БЮР Македония), Мартин Станкев в клуб от гръцката трета дивизия, а Даниел Алексиев е в Хебър 1918 (Пазарджик). Другите с прекъснати контракти са Георги Нетов, Богомил Христов, Костадин Хазуров, Страхиня Кръстевски и Йоргос Бузукис.
 Футболистите на Локомотив София с първа подготовка за годината @@@
Първата контрола на тима е на 22-и януари с Оборище (Панагюрище), а за 26-и този месец се търси съперник. Следващата инспекция е на 30-и със Спортист (Своге), на 31-и стартира лагер в Сандански. Там инспекциите за момента са две- на 6-и със Септември (Симитли) и на 6-и с локалния Вихрен. Търсят се още съперници, а на 16-и февруари е последната инспекция с Локомотив (Горна Оряховица).

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР