Втородивизионният Етър осъществи пореден трансфер, като привлече венецуелския нападател Алехандро,

...
Втородивизионният Етър осъществи пореден трансфер, като привлече венецуелския нападател Алехандро,
Коментари Харесай

Етър привлече венецуелски нападател

Втородивизионният Етър реализира следващ трансфер, като притегли венецуелския нападател Алехандро, оповестиха от клуба. 21-годишното ляво крило и великотърновският клуб подписаха през днешния ден контракт за 1+1 години.

Пълното му име е Алехандро Андрес Гонсалвес Фернандес. В Етър ще носи фланелката с № 30, на гърба на която е изписано Алехандро. Той е роден на 23 февруари 2001 година, висок е 164 см и тежи 60 кг. Има и португалско поданство.

" Етър е отличен клуб, с доста добър стадион и условия, приветливи хора. Градът е доста прекрасен. Благодарен съм, че съм тук и нямам самообладание да стартира да играя и да оказвам помощ на тима. България ми харесва, нищо не знам за културата, само че се пробвам да науча повече ", сподели Алехандро пред клубния уебсайт.
 Основен състезател на Етър ще пропусне мача със Созопол
Основен състезател на Етър ще пропусне мача със Созопол

Той е с растежение от гостуването на Спортист (Своге) предходната седмица

Изиграх положителни мачове във Венецуела и мениджърите се свързаха с мен и осъществихме прехвърлянето ми в Етър. Играя във Венецуела от 17-годишен, първо започнах в Арагуа, прекосих през Атлетико Венецуела и Депортиво Лара. Последният отбор е най-силен, с доста извоювани шампионати и е играл за Копа Либертадорес. Сега пристигам тук, Европа е нова действителност и това ще повлияе доста добре както на кариерата ми, по този начин и на мен самия ", показа още след подписването на контракта си Алехандро.

Нападателят няма да е на линия за утрешния мач против Созопол, защото се чака жълтата му карта, и ще направи евентуално дебют при гостуването на Беласица на 30 август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР