Втородивизионният договори две нови попълнения, твърди БТА. Това са футболисти

...
Втородивизионният договори две нови попълнения, твърди БТА. Това са футболисти
Коментари Харесай

Септември се подсилва с две нови попълнения от Втора лига

Втородивизионният контракти две нови попълнения, твърди " Българска телеграфна агенция ". Това са футболисти с порядъчен опит и качества, които би трябвало да оказват помощ на столичани да се придвижат по-напред от седмото място, на което зимуват.

Новите лица в тима на Септември ще бъдат крилото, който идва от, и. Казаков е на 27 години, от Пловдив, играе като атакуващ полузащитник и последният му тим е 1919 (Добрич).
Запро Динев е от Петрич, където стартира футболната му кариера. Има престой в и във, тъй че за ранната си възраст е натрупал порядъчен опит. Сега ще би трябвало да даде най-хубавото от себе си за Септември (София), който се намира единствено на 7 точки от местата за промоция в елита.

Не е изключено обаче отборът от Драгалевци да се раздели с някои от младите и надарени играчи, с които разполага. Собственикът Румен Чандъров към този момент е получил запитвания за някои от най-перспективните си млади играчи като,, Кристиан Тасков и. През миналото лято Септември продаде в чужбина халфът Асен Чандъров (Академика Клинчен-Румъния) и нападателят Владимир Николов (Вюрцбургер Кикерс), както и у нас (Арда), Георги Русев (ЦСКА 1948).

Другата вест от тима е, че вратарят към момента се възвръща от интервенцията, която претърпя и стартира интензивен рехабилитационен развой за оптимално бързо връщане на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР