Втородивиионният ЦСКА 1948 обяви като ключова цел изкачването си в

...
Втородивиионният ЦСКА 1948 обяви като ключова цел изкачването си в
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948": Целта е влизане в Първа лига и този път извинения няма

Втородивиионният " ЦСКА 1948 " разгласи като основна цел изкачването си в елита на българския футбол. От клуба обявиха в уеб страницата си след извършено общо заседание в понеделник, че извинения този път няма да има.

Червените пробваха да влязат в Първа лига още този сезон, само че останаха четвърти във второто равнище.

" Участие в елита остава огромната цел на ЦСКА, този пъти няма извинения за никого и нищо. Клубът е в съвършено финансово здраве, а приятните изненади могат да станат факт всеки миг. Те обаче ще останат към този момент сред стените на Военния клуб ", обявиха от клуба в уеб страницата си.

Другите цели пред " ЦСКА 1948 " са насърчаване въз основата и школата. През идващия сезон тимът ще продължи да наема " Васил Левски " за домакинските си дуели. На общото заседание е било регистрирано, че " базата в Требич беше превърната от поляна за магарета в извънредно съвременно оборудване и ще продължи да се влага ".

Спортният шеф Кирил Котев декларирал пред присъстващите, че трансферната политика се резервира с тенденция да се притеглят единствено български футболисти, а акцентът ще е върху младите играчи плюс няколко опитни.

От клуба регистрират като огромен триумф във финансово отношение увеличението на приходите от почитател продукти. " Най-трудно е при продажбата на билети, където към този момент са набелязани съществени ограничения. Най-важната обаче е една - прекрасен футбол, резултатни мачове и завръщане в елита. Ще се преследва и победа във всеки един мач за Купата на България, без значение от името на противника ", допълват от клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР