Второ внуче подари на баща си Лора Караджова. Вокалистът на

...
Второ внуче подари на баща си Лора Караджова. Вокалистът на
Коментари Харесай

Данчо Караджов кротува, че Лора не кръсти бебето на него

Второ внуче подари на татко си Лора Караджова. Вокалистът на „ Сигнал ” стана дядо на мъжко внуче, само че щерката на музиканта, певицата Лора Караджова не го кръсти на него, а го назова Матео, научи HotArena.

Тя отказа да нарече сина си Йордан, на именития си татко, само че той приема избора й.

Детето се роди на 15 май и носи името Матео. Момченцето проплака в столична профилирана АГ болница „ Света София ”, под грижите на доктор Иво Тодоров, доктор Константин Маленов и доктор Милко Недялков.

Малкият левент тежи 3 кг и 110 гр.

Матео е плод на любовта сред Лора и диджея Марсел Рохас, написа „ Минаха години ”. Двамата се сгодиха в края на предходната година, а предлагането за брак тя получи на рождения си ден, на трети декември. Тогава обичаният й падна на колене, с цел да й изиска ръката, написа " Минаха години ".

Двамата живеят дружно към този момент две години.

Това е второ дете за дъщерята на Данчо Караджов. 37-годишната русокоска има една дъщеря–Алиса, която се роди преди пет години от връзката й с предприемача от Варна–Валентин Савов. Двамата обаче се разделиха, а новият другар на Лора–Марсел в този момент се грижи и за щерка й.

Запознати споделят, че той обожава детето, което приема като свое. Момиченцето от своя страна приемало добре новия мъж в живота на майка си, а и той се стараел в действителност доста, с цел да завоюва утвърждението на хлапето.

Сватбата евентуално ще се състои през лятото, само че влюбените още не са избрали дата поради пандемията. Преди време Лора споделяше, че не държи да се види в бяла рокля, само че през днешния ден очевидно е трансформирала мнението си и желае огромно празненство, с доста посетители.

А пред приятелки споделяла, че в лицето на диджея разкрила мъжа на фантазиите си.

С някогашния си сътрудник и татко на щерка си–Валентин Славов, певицата по този начин и не стигна до брак. Семейството пък утвърждава напълно новият й мъж. Тя не серпантина да го хвали, че е доста сантиментален, деликатен и безрезервен.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР