Второ самоубийство в град Мездра в рамките на няколко часа.

...
Второ самоубийство в град Мездра в рамките на няколко часа.
Коментари Харесай

Второ самоубийство за ден в Мездра, бивш спортист се застреля

Второ самоубийство в град Мездра в границите на няколко часа. Ваклин Добрев, добре прочут в железничарския град като един от именитите футболисти на локалния отбор " Локомотив " от близкото минало е поставил завършек на живота си към 9.00 часа сутринта на 3 юли, прострелвайки се с пушка в дома си. Информацията беше споделена от районното издание BulNews.

Известният състезателен активист и бизнесмен страдал от тежко онкологично заболяване. Той решил да постави завършек на тъгите си, като дръпне спусъка. Не умрял незабавно, а бил откаран в болница, само че макар напъните на лекарите умрял, допълват от врачанската медия.

Ваклин Добрев е роден на 18 август 1951 година Дългогодишен футболист на " Металург " (Елисейна), ЖСК (Металург) и " Локомотив " (Мездра) в Северната " Б " РФГ през интервала 1972 - 1980 година Преди това облича екипите на " Стрела " (Старо село), юношите на " Ботев " (Враца), АДФ (Сливен), " Левски " (Лом) и " Ботев " (Козлодуй). Офанзивен халф, един от изявените изпълнители на тимовете, в които играе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР