Второ наземно пръскане срещу кърлежи, бълхи и гризачи започна на

...
Второ наземно пръскане срещу кърлежи, бълхи и гризачи започна на
Коментари Харесай

Пръскат срещу кърлежи и комари във Враца

Второ наземно напръскване против кърлежи, бълхи и гризачи стартира на територията на град Враца. Обработката се прави с наземна техника на "ДДД Груп Дезинфекционна станция " ООД, оповестиха от локалната администрация.
В момента се третират зелените площи в централната градска част, градинките при паметника на Васил Левски, зад площад Христо Ботев, комплекс "Вестител ", градинката при ДНА и площад "Руски ", Червения площад, площад "Левски ", регионът на болничното заведение и здравните заведения, градинката при ул. "Петропавловска ", бул. "Втори юни ", детските площадки и тревните площи в ж.к. "Дъбника ", както и кварталите "Кулата " и "Бистрец ".
От през днешния ден започва и пръскането на тревните площи в обитаемоте места на територията на Община Враца, като ще се третират парковете, детските площадки и игрищата.
Специализираните екипи на "ДДД Груп Дезинфекционна станция " ООД започнаха и обработка против комари в региона на река Лева, в кв. "Бистрец " и езерото, Медковско дере и дерето при улица "Скакля ".
Дейностите по стерилизация, дезинсекция и дератизация се управляват от чиновници на Община Враца. Препаратът, с който се обезпаразитяват зелените терени, е безопасен за хора и животни. На обработените пространства се слагат обозначителни табели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР