Вторник вечер донесе доста атрактивно реми 2:2 между Дюделанж и

...
Вторник вечер донесе доста атрактивно реми 2:2 между Дюделанж и
Коментари Харесай

Нажежено реми между възможни съперници за Лудогорец

Вторник вечер донесе много атрактивно реми 2:2 сред Дюделанж и Валета в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят сред първенците на Люксембург и Малта евентуално може да излъчи противник за родния отличник Лудогорец, в случай че той съумее да в профил унгарския Ференцварош.

На стадион „ Йос Носбаум” несъмнено се организира мач с две лица, като позитивните страсти останаха напълно за малтийците. Островитяните съумяха да наваксат закъснение от 2 гола, въпреки че въпреки това изгубиха за реванша значима фигура като халфа Роуен Мускат.

Дюделанж имаше доста съществено игрово превъзходство през първата част, когато означи два гола. Резултатът откри Адел Бетайеб в 26-ата минута, а в добавеното време Доминик Столц удвои. По всичко изглеждаше, че домакините ще се поздравят с лесна победа.

Именно тази настройка им изигра доста неприятна смешка през второто полувреме, в което Дюделанж насочи едвам един-едничък прецизен шут. Валета, от своя страна, понижи резултата в 64-ата минута посредством бразилеца Пакер. Само 6 минути по-късно той асистира на Жан Борг, който означи за 2:2.

Единственият отрицателен щрих при равенството беше вторият жълт картон на Мускат, който пристигна в 89-ата минута. Националът на Малта ще би трябвало да се помири да следи реванша след седмица от трибуните.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР