Вторник е последният ден, в който може да се подаде

...
Вторник е последният ден, в който може да се подаде
Коментари Харесай

Последен ден за подаване на данъчни декларации

Вторник е последният ден, в който може да се подаде данъчна декларация и да се заплати данъкът за довнасяне, напомнят от Националната организация за приходите.

До среднощ може да се попълни онлайн данъчната декларация посредством личен идентификационен код или посредством електронен автограф. Плащането на налога за довнасяне също може да стане незабавно с банкова карта, в случай че се употребява тази функционалност на приложението.

От Национална агенция за приходите приканват да не се изчаква последния вероятен миг, изключително в случай че изберем въпреки всичко да подадем декларацията си на хартия в офис на Национална агенция за приходите или по пощата - следователно би трябвало да се въоръжим с самообладание, изключително в случай че избираме да внесем документите към края на работния ден.

Плащането на налога за довнасяне също би трябвало да стане през днешния ден, което значи че би трябвало да се съобразим с работното време на банките

Говорителят на приходната организация Росен Бъчваров сподели пред БНР, че над 50% от всички заявления са изпратени по електронен път. Освен това, съвсем всички данъчни заявления към този момент са подадени. В този смисъл той не чака през днешния ден да се образуват огромни опашки пред офисите на организацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР