Вторник е и още си мечтаеш за празници. Ивановден е

...
Вторник е и още си мечтаеш за празници. Ивановден е
Коментари Харесай

Следпразничната депресия: От Бойко през Нено до Доналд*

Вторник е и още си мечтаеш за празници. Ивановден е и се чудиш за какво това не е народен празник – я какъв брой са Ивановци и Йоани в тази страна! Най-лесно е да обвиним Васил Велев за тази работа, само че да бъдем по-ларш най-малко при започване на годината – задоволително проблеми си имаме да преборим следпразничната меланхолия.
Това е казусът в този момент – не Иран, не Тръмп, даже водата в Перник не, тъй като е единствено в Перник! Проблемът е, че по-силно отвсякога не ни се работи - прав сте, господин Велев! Две седмици Коледа и Нова година нанасят непоправими опустошения в работната душeвност. Всичко рухва като изумен от американска ракета ирански военачалник – или като сащисан от смиреността на Бойко Борисов гласоподавател! За да се лекуваме съответно, би трябвало да постъпим типично по български и да забележим какво става в непознатата чиния. С други думи – по какъв начин е при тези, на чиито места считаме, че можехме да сме в една друга Вселена:
1. Шефът – духа го вятър, вали го сняг на тия ски, няма по какъв начин да кара, хо-хо-хо!
2. Бойко Борисов – той е недостижим, тъй като сподели преди празниците, че ще се работи и по празниците. Заседанието на Министерския съвет беше на 27-ми, само че го имаше!
3. Корнелия Нинова – част от народа е - и основният прокурор я отряза, и работа няма. Ще има чак на 15-ти януари, та и тогава ще ѝ е гадно!
4. Румен Радев – за празниците изгърмя най-належащите неналичия – вода и въздух, и в този момент по какъв начин ще громи Борисов?
5. Нено Димов – търси ли търси още една студена вода...
6. Ахмед Доган – Нено, там е водата!
7. Делян Пеевски – стига към този момент с тази Коледа!
8. Доналд Тръмп – чак в Иран ускори се за перчема да дири шафран!
9. Николета Лозанова – Мегз ще я дизайнва, Джулиана Гани ще ѝ пее, а Пернишкият университет я ухажва за преподавател!
10. Гала – отново ли до тоалетната по дребна потребност?!
Текстът е написан със план да е комичен, а не информация за взимане на решения – не поемаме отговорност кое по какъв начин се е получило!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР